Ελλάδα: Ο Victor Vernicos η τέταρτη πρόταση της PANIK Records!

Μία ακόμη πρόταση φαίνεται πως κατέθεσε η PANIK Records στην ΕΡΤ για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023. Πρόκειται για τον 16χρονο Victor Vernicos, ανιψιό της γνωστής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ogae greece, καθώς εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα να αναφέρουμε τις πηγές μας, η πρόταση του Victor Vernicos είναι μία προσωπική συναισθηματική μπαλάντα που έχει γράψει ο ίδιος.

Ο Victor ασχολείται με την μουσική από 4 ετών. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας.

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα φωνητικής και performance με τη Νίνα Λοτσάρη.

Θα θέλατε να δείτε τον Victor Vernicos στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: OGAE Greece
1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Στείλαμε μπαλάντα καλό είναι να στείλουμε κατι άλλο πιο ρυθμικό που παράλληλα θα μπορεί να μας φέρει ένα καλό βαθμολογικό αποτέλεσμα το μόνο που με κάνει να σκέφτομαι θετικά μια δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή μας με μπαλάντα έστω και με τον χαρακτηρισμό επική είναι τα λεγόμενά σας στο τελευταίο live σας για τα θετικά στοιχεία που συγκεντρώνει η υποψηφιότητα Κούρτη

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *