Ελλάδα: Στο studio η Αντωνία Καούρη για την Eurovision 2023 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο studio βρίσκεται σήμερα η Αντωνία Καούρη για να ηχογραφήσει το τραγούδι ή τα τραγούδια, που θα καταθέσει στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023.

Για την Αντωνία Καούρη διαβάσατε σε προηγούμενά άρθρα μας, αφού ήταν μία από τις προτάσεις μας για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2023.

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece, μάλιστα στην Blind Audition της ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει πως μόλις βρέθηκε η νικήτρια. Γύρισε εύκολα και πολύ γρήγορα και τις τέσσερις καρέκλες, ερμηνεύοντας το Purple Rain. Παρότι κατάφερε να φθάσει στον τελικό, το γεγονός πως κόλλησε κορωνοιό, δεν της επέτρεψε να διαγωνισθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας.

Η Αντωνία Καούρη παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το The Voice of Greece, υπέγραψε συμβόλαιο με την MINOS EMI. Πέρσι, κυκλοφόρησε το πρώτο της single, που είναι μία επανακυκλοφορία, της μεγάλης επιτυχίας της Ηρούς και του Δημήτρη ΚοντόπουλουΈτσι Είναι Οι Σχέσεις. Το βίντεοκλιπ σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπου η Αντωνία με την εκθαμβωτική εμφάνισή της και ιδιαίτερη χροιά της, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο ύφος της. Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Δυνατά την χαρακτήρισε ως την εκπρόσωπο της καλής pop μουσικής στην Ελλάδα, ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος της εμπιστεύθηκε ένα ακόμη τραγούδι.

Σας υπενθυμίζουμε το Live μας σήμερα το βράδυ στις 23.00, όπου πέρα από την ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, θα συζητήσουμε και όλες τις τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της ΕΡΤ και τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    συγνώμη που θα σας το χαλάσω αλλά δεν…
    Φαντάζομαι το site θα σας θα στηρίξει φουλ ότι σχετίζεται σαν πρόταση με την dream team

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *