Ελλάδα: Συνέντευξη της Klavdia στο EurovisionFun!

Η Κλαυδία Παπαδοπούλου, γνωστή σε όλους μας από τη πετυχημένη συμμετοχή της στο The Voice of Greece το 2018, μετά την επίσημη γνωστοποίηση, κατάθεσης της πρότασης της στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, μίλησε αποκλειστικά στο EurovisionFun και στον Μπογιάννο Απόστολο.

Γνωστή ως Klavdia πλέον, η Κλαυδία έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2018 μέσα από την εκπομπή The Voice κερδίζοντας την τέταρτη θέση θέση. Η 17χρονη, τότε, Κλαυδία, ήταν το κορίτσι που είχε εντυπωσιάσει στο διάσημο talent show και ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η Eurovision αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνη, ενώ η απόφαση για την εμπλοκή της στον φετινό διαγωνισμό, ήρθε μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού, που κατέθεσε στην ΕΡΤ, το οποίο αρχικά δεν προοριζόταν γι αυτό τον σκοπό, αλλά για το πρώτο της single, αντί του Lonely Heart.

Μαζί με τους ARCADE (Ελλάδα 2020 και Ελλάδα 2021), κατέθεσε μια αγγλόφωνη, μελωδική, slow μπαλάντα, με διακυμάνσεις. Το τραγούδι αναδεικνύει την ισχυρή φωνή της, ενώ υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις. Μια συμμετοχή με έντονο το θρησκευτικό, αλλά και το κοινωνικοπολιτικό στοιχείο.

Η Κlavdia αποκαλύπτει πως ονειρεύεται τον εαυτό της στη σκηνή του διαγωνισμού, εφόσον επιλεγεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, δίνοντας μας ως κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισης της το νερό.

Η νεαρή ερμηνεύτρια, δήλωσε πως παρακολουθεί τακτικά τον διαγωνισμό, ενώ αγαπημένες την συμμετοχές αποτελούν αυτές της Σουηδίας 2012 και 2015, αλλά και της Ελλάδας 2005 και 2015. Επιπλέον, αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί, με τον περσινό εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου, Sam Ryder.

Η Klavdia αποτελεί έναν από τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Klavdia:

Πως σας φαίνεται μια πιθανή συμμετοχή της Klavdia; Θα θέλατε να την δείτε στον διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *