Ελλάδα: Συνέντευξη του Victor Vernicos στο EurovisionFun!

Ο Victor Vernicos, ο 16χρονος νεαρός που κατάθεσε και επίσημα την πρόταση του στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, μίλησε αποκλειστικά στο EurovisionFun και στους Μπογιάννο Απόστολο και Ματάμη Αποστόλη.

Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, ασχολείται με την μουσική από 4 ετών, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας. Ο Victor γράφει τα δικά του τραγούδια και τις δικές του παραγωγές και προέρχεται από μία οικογένεια με έντονο μουσικό υπόβαθρο.

Η δική του πρόταση για την Eurovision 2023 είναι ένα τραγούδι που κρατά εδώ και πολύ καιρό κοντά στη καρδιά του και φέτος θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δοθεί στην δημοσιότητα. Πρόκειται για μία μπαλάντα με ένα πολύ όμορφο μήνυμα και o ίδιος θεωρεί πως το κοινό θα ταυτιστεί μαζί του.

Ο Victor Vernicos, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι φανατικός θαυμαστής του διαγωνισμού της Eurovision. Aγαπημένες του συμμετοχές από τον διαγωνισμό της Eurovision μας αποκάλυψε ότι αποτελούν αυτές τις Σουηδία 2015, Ολλανδία 2019 και φυσικά το “Fairytale” του Alexander Rybak, το οποίο πριν λίγες μέρες απολαύσαμε και σε ένα μοναδικό cover του ίδιου.

Victor αποτελεί έναν από τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Θα θέλατε να δείτε τον Victor Vernicos στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

1 reply
  1. Kostas
    Kostas says:

    Ωραία συνέντευξη απλά μου είναι αδιαφορος. Ωραία δουλειά κάνετε πάντως ! Θα ηθελα να δω επισης να πάρετε συνέντευξη από την Ευαγγελία, Αντιγονη, Μελίσσα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *