Εσθονία: Τις επόμενες μέρες η ανακοίνωση των συμμετεχόντων του Eesti Laul 2023 | Ποιά είναι η πρώτη συμμετέχουσα;

Μετά την ανακοίνωση των συμμετεχόντων των εθνικών τελικών της Αλβανίας και της Ισπανίας, σειρά έχουν οι καλλίτεχνες που θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της Εσθονίας. Το ERR, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορεας της Εσθονίας, πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως είχε δεχτεί 217 τραγούδια για την συμμετοχή στο Eesti Laul 2023 εκ των οποίων, τα 20 επικρατέστερα θα διαγωνιστούν στους δύο ημιτελικούς.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα επιλεγούν, πρόκειται να ανακοινωθούν αύριο και μεθαύριο, δηλαδή 1 και 2 Νοεμβρίου, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής “Ringvaade”, ενώ τα 20 τραγούδια θα κυκλοφορήσουν σε περίπου έναν μήνα, δηλαδή στις 2 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο υπάρχει μία τραγουδίστρια που έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως θα συμμετέχει στο φετινό Eesti Laul και μάλιστα στον πρώτο ημιτελικό. Πριν από λίγες ώρες, μέσω της εκπομπής “Ringvaade” ο παραγωγός το Eesti Laul, εμφανίστηκε για να ανακοινώσει στην Sissi, πως είναι μια από τους 20 καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στον φετινό εθνικό τελικό.

H Sissi δεν είναι άγνωστη στους fans του διαγωνισμού καθώς έχει συμμτέχει δύο φορές στο Eesti Laul το 2019 και το 2021. Είχε προκριθεί και τις δύο φορές στον μεγάλο τελικό, βγαίνοντας 4η το 2019 και 2η στον δευτερο γύρο του τελικού το 2021, επομένως οι προσδοκίες των fans για την συμμετοχή της είναι αρκετά υψηλές.

Υπενθυμίζουμε πως οι ημερομηνίες του Eesti Laul είναι οι εξείς:

  • Πρώτος Ημιτελικός – Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος Ημιτελικός – Σάββατο 14 Ιανουαρίου
  • Τελικός – Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Ο περσινός νικήτης του Eesti Laul και εκπρόσωπος της Εσθονίας στην Eurovision 2022 ήταν ο Stefan με το τραγούδι “Hope” και κατέκτησε την 13η θέση στον Μεγάλο Τελικό, ενώ παράλληλα επανέφερε την χώρα του στον τελικό, μετά από έναν αποκλεισμό το 2021:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *