Ηνωμένο Βασίλειο: Η παρέμβαση του BBC για τις εξωφρενικές τιμές διαμονής στο Λίβερπουλ!

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 προειδοποιούν τους επισκέπτες να μην κλείσουν διαμονή σε υπερ-αυξημένες τιμές κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως το Λίβερπουλ θα διοργανώσει τον διαγωνισμό του 2023. Στιγμές αργότερα η διαμονή στην πόλη αυξήθηκε από £450 σε £8,000 ανά βραδιά. Ο Chris Brown, Διευθυντής Marketing στο Λίβερπουλ, είπε πως μέσα στην ενδομάδα θα ανακοινωθούν άλλες επιλογές. Πρόσθεσε μάλιστα πως «μπορεί να υπάρχουν κρουασγιερόπλοια ή κάμπινγκ».

Πολλά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της πόλης έχουν ήδη κλειστεί, με την φτηνότερη επιλογή το βράδυ της 13ης Μαΐου να φτάνει τις £1,000 στην ιστοσελίδα Booking.com.

M&S Bank Arena

Ένα σπίτι διαφημίζεται για σχεδόν £8,000 την ίδια νύχτα. O Chris Brown είπε:

«Οι διοργανωτές είναι φυσικά απογοητευμένοι που κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον διαγωνισμό στο Λίβερπουλ. Θέλουμε να πούμε σε όσους ενδιαφέρονται, να μην κλείσουν σε αυτές τις τιμές.»

Κάποιοι που είχαν κλείσει την διαμονή τους πριν την ανακοίνωση της Παρασκευής, σε κάποιες περοπτώσεις μήνες πριν, δήλωσαν πως οι κρατήσεις τους ακυρώθηκαν, και στην συνέχεια ήταν εκ νέου διαθέσιμα σε υψηλότερες τιμές. Οι θαυμαστές της Eurovision είπαν ότι η αύξηση των τιμών δεν ήταν ασυνήθιστο μεταξύ ορισμένων παρόχων καταλυμάτων αμέσως μετά τις ανακοινώσεις των πόλεων υποδοχής.

Τέλος ο κύριος Brown είπε:

«Οι διοργανωτές θα μιλήσουν με όσους αισθάνονται πως η συμπεριφορά τους, δεν είναι στο πνεύμα και στο ήθος του λόγου που το Λίβερπουλ επιλέχτηκε για την Eurovision. Ήδη ένας μεγάλος αριθμός δωματίων έχει κατανεμηθεί στους καλλιτέχνες και τις ομάδες τους σε τιμές που ήταν λογικές για την Eurovision κατά την διάρκεια της επιλογής πόλης. Ακόμη πολλοί θα μπορούσαν να μείνουν και στο Μάντσεστερ και στο Τσεσάιρ που απέχουν λιγότερο από ώρα από το Λίβερπουλ»

Η πόλη επιλέχθηκε για να διοργανώσει τον διαγωνισμό αφού η φετινή νικήτρια Ουκρανία θεωρήθηκε μη ασφαλής, λόγω της ρωσικής εισβολής. Το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέχθηκε να φιλοξενήσει την εκδήλωση αφού ο Sam Ryder ήρθε δεύτερος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: bbc.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *