Η Chanel Terrero θα τραγουδήσει τον επίσημο ύμνο της Εθνικής Ισπανίας για το Μουντιάλ του 2022!

Η Chanel Terrero, η εκπρόσωπος της Ισπανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, θα τραγουδήσει το επίσημο τραγούδι του RTVE και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του Κατάρ για το 2022.

Η τραγουδίστρια του «SloMo» θα ερμηνεύσει το «TOKE» για να υποστηρίξει τη «La Roja» κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη χώρα της Μέσης Ανατολής στα τέλη του φετινού Νοεμβρίου.

Η Ισπανοκουβανή καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε τον τίτλο του επόμενου single της κατά τη διάρκεια της εκπομπής Dúos Increíbles στο La 1 της ισπανικής τηλεόρασης.

Η Chanel σύμφωνα με τις δηλώσεις της είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη και ευγνώμων που έδωσε τη φωνή της σε αυτό το εγχείρημα που αναμένεται να ακουστεί έντονα αυτό το φθινόπωρο. Το νέο τραγούδι της Chanel θα ακούγεται σε όλη την Ισπανία τους επόμενους μήνες με σκοπό να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει την ισπανική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην πορεία της προς το δεύτερο αστέρι.

«Αισθάνομαι πολύ ταυτισμένη με αυτό το ομαδικό πνεύμα, το να είμαστε όλοι ενωμένοι, γι’ αυτό είναι πολύ ωραίο που δίνω τη φωνή μου στο τραγούδι της εθνικής ομάδας»

Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το νέο της τραγούδι, αλλά αποκάλυψε ότι το TOKE θα έχει χορογραφία.

«Πίσω από τη χορογραφία κρύβεται η ομάδα μου από το Τορίνο και ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τελικό αποτέλεσμα»

2023, μια γεμάτη χρονιά για τη Chanel

Αν το 2022 είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Chanel, το ίδιο θα είναι και το2023. Η καλλιτέχνιδα μόλις υπέγραψε με τη Sony Music Entertainment για να ολοκληρώσει το νέο της μουσικό πρότζεκτ, ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του έτους.

«Έχουμε ξεκινήσει ένα απίστευτο ταξίδι, το οποίο είναι μόνο η αρχή όσων πρόκειται να ακολουθήσουν»

Ολόκληρο το απόσπασμα μπορείτε να παρακολουθήσετε και παρακάτω:

Πηγή: RTVE

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *