Με 52.000 επισκέπτες πρώτο και τον Σεπτέμβριο το Eurovisionfun!

Το similarweb ανακοίνωσε τα επίσημα στατιστικά επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων για τον μήνα Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με αυτά το Eurovisionfun συνεχίζει μόνο του την πορεία πρωταθλητισμού, ξεκινώντας την νέα γιουροβιζιονική σεζόν στην κορυφή της επισκεψιμότητας μεταξύ όλων των ιστοσελίδων που σχετίζονται με τον διαγωνισμό στην Ελλάδα και Κύπρο, ενώ φυσικά παραμένει και μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες της Eurovision σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Αναλυτικότερα το Eurovisionfun τον Σεπτέμβριο είχε 51.700 επισκέπτες, όταν ο ogaegreece είχε μόλις 18.800 και ο infegreece να συνεχίζει για έναν ακόμη μήνα σε μη ανιχνεύσιμα νούμερα!!! Το παραπάνω σημαίνει πως το site μας συγκεντρώνει υπερπολλαπλάσιους αναγνώστες και αυτό τον μήνα, από ότι οι δύο άλλες ελληνόφωνες ιστοσελίδες του διαγωνισμού μαζί.

Όσο αφορά το ελληνικό κοινό το eurovisionfun συγκεντρώνει το 61,32% του αναγνωστικού κοινού, με τον ogaegreece να συγκεντρώνει αντίστοιχα μόλις το 38,68%, βελτιώνοντας και άλλο αυτή την αναλογία και τον infegreece σε μηδαμινά νούμερα.

Το Eurovisionfun βρίσκεται στην νο. 881.621 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον ogaegreece να είναι στο 1.613.022 και το infegreece στο 6.959.191.

Στην Ελλάδα το Eurovisionfun είναι στην θέση νο. 9.570, ο ogaegreece στο νο. 14.676 και το infegreece στο νο. 75.869.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως το Eurovisionfun σημείωσε πολύ μεγάλη αύξηση των επισκεπτών σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αφού από 39.800 επισκέπτες, τον Σεπτέμβριο έφτασε στους 51.700, με τον ogaegreece αντίστοιχα να έχει σχεδόν τον ίδιο αριθμό επισκεπτών, αφού από τους 18.100 συνολικά επισκέπτες τον Αύγουστο, έφτασε στους 18.800 τον Σεπτέμβριο.

Το αναγνωστικό κοινό ιδιαίτερα στην Ελλάδα έχει εκτιμήσει το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Eurovisionfun όσο αφορά την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ στην Eurovision 2023, που τον Σεπτέμβριο μονοπώλησε θα λέγαμε το ενδιαφέρον. Οι πιστοί αναγνώστες που μας παρακολουθούν διαρκώς, είχαν την ευκαιρία από πολύ νωρίς να γνωρίζουν για όλα τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν φέτος, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα μας, παρουσιάσαμε πρώτοι και τα νέα πρόσωπα που ενδιαφέρθηκαν για την ελληνική εκπροσώπηση.

Από την αρχή της χρονιάς, η αγάπη και η προτίμηση σας είναι εμφατική. Αυτό είναι εξάλλου και το μοναδικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα συνεχίζετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο εννοείται την ελληνική συμμετοχή. Από τα social media μας απολαμβάνετε επιπλέον πλούσιο υλικό, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube που τόσο αγαπήσατε θα σας κρατήσουμε καλή συντροφιά, ενώ θα σχολιάζουμε μαζί και όλες τις εξελίξεις.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί και ενδιαφέροντες, ιδιαιτέρως για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στο διαγωνισμό κάτι που όπως γνωρίζετε τόσα χρόνια, το Eurovisionfun  παρακολουθεί στενά και σας αποκαλύπτει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες, για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν και θα μας απασχολήσουν και σε αυτή την σεζόν! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Δημήτρης Πετμεζάς
    Δημήτρης Πετμεζάς says:

    Κ. Αργυρίου πώς μπορεί κάποιος να γίνει μέλος στο site σας; Εκτιμώ πολύ την δουλειά σας και παρακολουθώ τα live σας! Σας έχω στείλει μύνημα στο Instagram αλλά δεν μου έχετε απαντήσει!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αγαπητε παρακολουθειτε τις ανακοινωσεις, μολις ανοιξουμε κ παλι τη διαδικασια των αιτησεων θα πρεπει να στειλετε αιτηση.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *