Νορβηγία: Με τρεις ημιτελικούς το MGP 2023!

Σύμφωνα με το Eurovision Norway, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα των eurofans στη Νορβηγία, δώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το Melodi Grand Prix 2023.

Για αρχή η μεγάλη διαφορά είναι ότι το MGP 2023 θα αποτελείται από τρεις ημιτελικούς, ένας λιγότερος σε σχέση με πέρσι, με τον αριθμό των τραγουδιών ωστόσο να παραμένει ίδιο.

Μία άλλη σημαντική πληροφορία είναι ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εισαγωγής μιας διεθνούς επιτροπής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα επίσημη απόφαση.

Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προσδοκίες των Νορβηγών για διάκριση είναι υψηλές, με τέσσερα τραγούδια να θεωρούνται πως μπορούν να φέρουν την τέταρτη νίκη στο βασίλειο αυτό της Σκανδιναβίας.

Στην Eurovision 2022 στο Τορίνο, τη Νορβηγία εκπροσώπησαν οι Subwoolfer με το τραγούδι “Give That Wolf a Banana” με τη χώρα να προκρίνεται 6η από τον πρώτο ημιτελικό και στον τελικό να τερματίζει στη 10η θέση με 182 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=adCU2rQyDeY

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη περχόμενη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *