Ολλανδία: Στις 15 Απριλίου θα διεξαχθεί το Eurovision in Concert 2023!

Όπως μετέδωσε η Ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad, ένα από τα μεγαλύτερα pre-party της Eurovision, το Eurovision in Concert θα επιστρέψει για δέκατη τρίτη φορά στις 15 Απριλίου 2023. Η προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία, που όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα διεξαχθεί στο AFAS Amsterdam, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Το line up των τραγουδιστών που θα συμμετάσχουν θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2023, όταν θα γνωρίζουμε και περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους της Eurovision 2023. Ως συνήθως, αναμένεται πολλοί από τους καλλιτέχνες του επερχόμενου διαγωνισμού στο Λίβερπουλ να συμμετάσχουν στη μεγάλη εκδήλωση στο Άμστερνταμ, που θα παρουσιαστεί από τον Ολλανδό σχολιαστή της Eurovision, Cornald Maas.

Η Eurovision in Concert είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή promo party της Eurovision και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Άμστερνταμ ενόψει του διαγωνισμού. Το σόου ξεκίνησε το 2009 και έχει εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός μεταξύ των φανς και των καλλιτεχνών της Eurovision. Στο Eurovision in Concert 2022 παρουσίασαν τα τραγούδια τους οι 26 εκ των 40 διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών της Eurovision 2022. Η τελευταία φορά που η Ελλάδα συμμετείχε στο Eurovision in Concert ήταν το 2019 με την Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love.

Πηγή: AD, Eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *