Έλενα Τσαγκρινού: “Δεν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision!”

Μέσα από το λογαριασμό της στο TikTok η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2021, Έλενα Τσαγκρινού, έκανε ένα γρήγορο Q&A και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαγωνισμό.

Ερωτώμενη στο αν θα ξανά πήγαινε στην Eurovision, η ίδια δήλωσε:

“Η αλήθεια είναι ότι δε θα ξαναπήγαινα δεύτερη φορά στην Eurovision, ήταν μια εμπειρία μοναδική η οποία σου μένει στο μυαλό ως κάτι ξεχωριστό. Πιστεύω επίσης ότι και εκείνη η μία φορά που θα πήγαινα στην Eurovision θα ήταν μια φορά που θα μπορούσε να πάει κάποιο άλλο παιδί που είναι το όνειρο του και γιατί να πάρω εγώ τη θέση κάποιου άλλου παιδιού που δεν το έχει ζήσει;.

Θεωρώ ότι έδωσα το χίλια μπορεί και δύο χιλιάδες τοις εκατό μου, προσπάθησα πάρα πολύ για να πάμε καλά, είχα καταλάβει ότι στεναχωρηθήκατε και εσείς που η θέση δεν ήταν τόσο καλή αλλά στο τέλος δε σου μένει η θέση αλλά η εμπειρία που έχεις ζήσει και είμαι πολύ περήφανη για αυτό!”

Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο πιο αναλυτικά την απάντηση της:

@elenatsagrinouofficial #απάντηση σε @sjabisjaizjaj ♬ πρωτότυπος ήχος – ELENA TSAG OFFICIAL

Η Κύπρος με το El Diablo και την Έλενα Τσαγκρινού έφτασαν στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 94 βαθμούς και την τραγουδίστρια να ανοίγει το διαγωνιστικό κομμάτι εκείνης της βραδιάς.

Θα θέλατε να δείτε την Έλενα Τσαγκρινού ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού παρά τις δηλώσεις της; Γράψτε μας στα σχόλια!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *