Αντιγόνη: “Για μένα θα είναι ένα όνειρο να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision!”

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ  “Πρωινό μας“, με την Φαίη Σκορδά, βρέθηκε καλεσμένη η Αντιγόνη, η οποία παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη και μίλησε τόσο για την συμμετοχή της στο βρετανικό “Love Ιsland” όσα και για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023.

Η Αντιγόνη αναφέρθηκε στην αγάπη της για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη φιλοξενία που νιώθει κάθε φορά που την επισκέπτεται. Στην ερώτηση για την υποψηφιότητα της στην  Eurovision 2023, η ίδια απάντησε:

“Έχω ετοιμάσει τρία τραγούδια για τον διαγωνισμό, όμως ένα είναι το αγαπημένο μου! Για μένα θα είναι ένα όνειρο να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision!”

Στην συνέχεια σχολιάστηκε το γεγονός πως διοργάνωση για το 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και η ίδια είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής από την συμμετοχή της στο βρετανικό “Love Ιsland”.

“Πιστεύω ότι έχω το μοναδικό πλεονέκτημα, γιατί ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αγγλία! Έχω εκεί την πλατφόρμα μου και θα μπορώ να προωθήσω το τραγούδι και την συμμετοχή της Ελλάδας!”

Στην εκπομπή μαζί με την Αντιγόνη ήταν καλεσμένη και η μητέρα της, η οποία είναι γνωστή παρουσιάστρια σε κανάλι της Αγγλίας και μαζί μίλησαν για την αγάπη που έχουν στην χώρα αλλά και για τους συγγενείς τους στην Ελλάδα.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως το τραγούδι που έχει καταθέσει θα αποτελείται τόσο από ελληνικούς όσο και από αγγλικούς στίχους!

Παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα με την συνέντευξη της Αντιγόνης:

Ποια είναι η Antigoni;

Η Antigoni θα είναι μία από τις προτάσεις της PANIK Records στην ΕΡΤ, για την ανάδειξη της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023.

Η Antigoni είναι 26 ετών και μεγάλωσε στο Λονδίνο, μιλάει όμως πολύ καλά τα ελληνικά, αφού ήταν η πρώτη της γλώσσα. Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, ήταν μία από τις παίκτριες του βρετανικού Love Island, η οποία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, πριν μπει στο παιχνίδι είχε 30.000 followers στο Instagram, οι οποίοι όμως εκτοξεύθηκαν στους 700.000 followers μετά την είσοδό της.

Θα θέλατε να δείτε την Αντιγόνη να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ε λοιπόν η Αντιγόνη έχει κάτι που δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. (Δεν εννοώ μόνο την εμφάνιση της!). Όλο το σύνολο, στυλ, εμφάνιση ομιλία και φωνή σου μένει. Επίσης αυτή η βραχνάδα στη φωνή της έχει ένα ενδιαφέρον.
    Τώρα στα τραγούδια που κατέθεσε… Εκτιμώ πως ένα από αυτά (αν δε ψηφίσει με στερεότυπα η επιτροπή) θα βρεθεί στην τελική φάση επιλογής.
    Αν το τραγούδι της παντρεύει τόσο καλά(και με ζωντάνια) σύγχρονους-πιο δυτικούς- ήχους με παραδοσιακούς και τα ελληνικά με τα αγγλικά, θα ήταν κάτι που θα πήγαινε περίφημα, αποσπώντας (επιτέλους) αρκετές ψήφους και από τη διασπορά. Εδώ σε μια μεγάλη μερίδα άρεσε το πάντρεμα έθνικ στοιχείων και σύγχρονης μουσικής που είχε το -παιδιαστικο οριακά -supergirl.
    ΥΓ: δε ξέρω αν υπάρχει θέση και για την Αντιγόνη και για την Ευαγγελία μιας και οι δύο θα κινηθούν σε παρεμφερή ακούσματα. Πάντως όσο περνάει ο καιρός θα ήθελα η Ελλάδα να στείλει φέτος κάτι πιο ανεβαστικο που να μπορεί να πάει καλά και σε κοινό και σε επιτροπές έχοντας αυτό το κάτι το “πιασαρικο”.
    Καλή επιτυχία και στην Αντιγόνη!

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Ποσό πιο σταρ κουαλιτι βγάζει αυτή η κοπέλα πραγματικά;!!! Είμαι σίγουρος ότι έχει ένα πολύ δυνατό τραγούδι και με την φωνάρα της την ξεχωριστή καο την εκρηκτική εμφάνιση της στη σκηνή θα πάει πολύ ψηλά αν τελικά επιλέγει! ΕΡΤ ΠΡΟΣΕΞΕ καλα πως θα επιλέξεις!!! ΤΡΑΓΟΥΔΙ , ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ! Όλα υα αλλα δεν χρειάζονται (όλα τα είδη είναι το ίδιο αξία αν είναι καλα να διαγωνιστούν διεκδικώντας μια πολύ καλή θέση, μην είστε προκατειλημμένη και απορρίπτεται ένα ειδος που θεωρείται ότι δεν είναι «ποιοτικό») Καλή της επιτυχία θα πω! Μεγάλο αβαντάζ αν πάει η δημοφιλία της στην Αγγλία επίσης!

    Απάντηση
  3. Music-Man
    Music-Man says:

    Ωραια βραχνή, μπάσα φωνή, μεστή, αλλα χωρις έκταση! Χωρις δύναμη και ένταση! Δεν κάνει για ανοικτούς χώρους, ειναι για μικρα clubs και χώρους. Μου δημιουργεί την αισθηση οτι πνίγεται μέσα στην βραχνάδα της! Μπορεί και να κάνω λαθος, αλλα δεν την θεωρώ κατάλληλη για EV.
    Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλη τραγουδίστρια ή οτι δεν εχει φωνή. Απο την αλλη, η εμφάνιση της, μου έκανε σαν δεύτερη φωνή σε επαρχιακό μπουζουξίδικο! Όμορφη κοπέλα ειναι, εννοείται, αλλα για EV δεν…

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Διαφωνώ. Η Αντιγονη επειδή την έχω ψάξει και έχω ακούσει αρκετά δείγματα της και λαιβ, δεν είναι για μικρές σκηνές και χώρους όπως αναφέρεις γιατί γίνεται ακριβώς αυτό η φωνή της ακούγεται κάπως άχρωμη και χωρίς τις δυναμικές και τους χρωματισμούς που θα έπρεπε. Όταν τραγουδάει σε μεγάλες σκηνές «ανοίγει» η φωνή της και χρωματίζεται. Παρολαυτα θα πω εγώ και επισημάνω ότι έχει τραγούδι εχρι βγάλει και εχει πει ζωντανά το εχει αποσπάει άψογα και ίσως καλύτερο από την στούντιο μορφή του! (Και απαιτητικά τραγούδια με εναλλαγές μακρινών μουσικών διαστημάτων!) Ακόμη είναι μια ποπ τραγουστηστρια και με άλλες επιρροές φυσικά (Soul κλπ) όποτε είναι φυσικό να μην μπορεί να υποστηρίξει ισάξια ένα ελληνικό και πόσο μάλλον μπαλάντο-ελαφρολαϊκό τραγούδι, που νομίζω εκεί σε ξένισε. Το δικό της το είπε πολύ καλα. ΚΑΙ το σημαντικότερο στην Eurovision παίζει ρόλο η φωνή αλλά όχι το σημαντικότερο!! Για αυτά που τραγουδάει και για την πρόταση της είναι βέβαιο οτι θα είναι πολύ καλή αφού θα είναι «στα νερα της», δεν θα κάνει κάτι που δρν ξέρει… όποτε η φωνή της τουλάχιστον για το είδος που υπηρετεί είναι παραπάνω από πολύ καλή και ξεχωριστή που δεν σε αφήνει αδιάφορο με την χροιά της..Το δυνατό χορευτικό τραγούδι (που ενδέχεται να έχει ;!), μια εκρηκτική εμφάνιση on stage (που θα την έχει 100%) , η δημοφιλία της στην Αγγλία, η δημόσιες σχέσεις της, η ομάδα της, η ίδια ως περσονα που έχει φτιάξει και η ίδια που είναι κούκλα και σεξυ, είναι παραπάνω από εξίσου σημαντικά.

      Απάντηση
      • Music -Man
        Music -Man says:

        Καλά κάνεις και διαφωνείς. Και εγώ σε αρκετά σε όσα γράφεις! Ούτε ατζέντης της να ήσουν. Για μένα παραμένει ακατάλληλη για την σκηνή της EV, για τους λόγους που είπα. Όχι ότι είναι κακή τραγουδίστρια. Απλά ακατάλληλη λόγω βαθιάς και Μόσχας φωνής που πολλές φορές αυτές οι φωνές χάνονται πάνω στην σκηνή. Βλέπε Duska! Υπέροχο τραγούδι, και το βούλιαξε η φωνή της πάνω στην σκηνή.

        Απάντηση
        • Kostas
          Kostas says:

          Φυσικά συμφωνώ πτι διαφωνούμε ότι… σιγά κανένα θέμα. Απλά ως ατζέντης της οπως λες και ίσως να είμαι; ας ξαναπω ότι σε τραγούδια τύπου φοεγκο σλομο (που το παρομοίασε κ η ίδια σαν αίσθηση αν και δεν έχει σχέση έχει άλλες επιρροές το τραγούδι που θέλει να να πει η Αντιγονη ;), γιατί μπορεί κάτι να έχει πάρει το αυτί μου) παιζει ενα μικρό ρόλο η φωνή αν έχει το υπόλοιπο πακέτο που θέλει για να κάνει χαμό το τραγούδι και να χορεύουνε όλοι πάνω σε ελληνικά όργανα! 😉 Η ίδια έχει για το ντανς μια χαρά φωνή εννοείται καλύτερη από άλλες κι άλλες και έχει και απίστευτη κίνηση που είναι το σημαντικότερο σε αυτή την περίπτωση πρότασης και θα βάλει αδιαμφισβήτητα φωτιά στην σκηνή αν επιλέγει τελικά! Από σανελ και ειδικά φουρειρα είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα, εμφάνιση και σε όλα. Όποτε θεωρώ άτοπη και άκυρη σύγκριση με αυτής της Ντουσκα. Η Ντουσκα έχει όντως μια φωνή δύσκολη για πολλά πράγματα και για πολλους λόγους και το τραγούδι της που ήθελε μια πιο ποπ φωνή για να αναδειχθεί ακόμη πιο πολύ δεν έκανε η ίδια. Ήταν όμως μιντ τέμπο μπαλαντ ..μην μου συγκρίνεις τώρα αυτή την συμμετοχή με μια ενδεχόμενη που θα πάει με καθαρά uptempo κομμάτι.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *