Βέλγιο: Το Φεβρουάριο το “Eurosong 2023” με 7 υποψήφιους και 14 τραγούδια!

Σύμφωνα με την ολλανδόφωνη βελγική ιστοσελίδα ειδήσεων Het Laatste Nieuws ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας VRT στοχεύει σε μία νέα φόρμουλα για το Eurosong 2023. Συγκεκριμένα πρόκειται να συμμετάσχουν επτά καλλιτέχνες με τον καθένα να διαγωνίζεται με δύο τραγούδια.

Μέσα Φεβρουαρίου ο τελικός ;

Δεν είναι ακόμα εξακριβομένο από πόσα shows θα αποτελείται η εθνική διαδικασία επιλογής του Βελγίου. Σε απάντηση του προς τη βελγική ιστοσελίδα Songfestival.be το VRT είχε απαντήσει ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2023 με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στο Palais 12 στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα πάλι όμως με την Het Laatste Nieuws ο τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα.

Φέτος το Βέλγιο διαγωνίσθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας με τον Jérémie Makiese και το τραγούδι Miss You το οποίο προκρίθηκε 8ο από το δεύτερο ημιτελικό και στο μεγάλο τελικό κατετάγη 19ο με 64 βαθμούς

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τα νέα σχετικά με το Βέλγιο και τις υπόλοιπες χώρες της Eurovision 2023.

Πηγή: Songfestival.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *