Βασίλης Κούρτης: “Είπα αμέσως ΝΑΙ στην Eurovision μόλις άκουσα το τραγούδι μου”!

Είναι με βεβαιότητα ένας από τους υποψηφίους που έχει κάνει την περισσότερη αίσθηση στην φετινή διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2023. Αναφερόμαστε φυσικά στον Βασίλη Κούρτη, που και αυτός με την σειρά του κατέθεσε την πρόταση του για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης και είχαμε την χαρά να τον φιλοξενήσουμε αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube, σε μία συνέντευξη με την Στέλλα Γιαλετζή.

O Βασίλης μας αποκαλύπτει γιατί φέτος αποφάσισε να καταθέσει συμμετοχή, αλλά και ποιοι ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που τον ώθησαν στο να πει “ΝΑΙ” στην Eurovision. Μας δίνει κάποια επιπλέον στοιχεία για το τραγούδι του, το οποίο χαρακτηρίζει ως power ballad, ενώ συμπληρώνει πως οι μουσικές και θεατρικές του σπουδές, θα τον βοηθήσουν στην σκηνή της Eurovision.

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο Βασίλης θυμάται τις αγαπημένες του ελληνικές και ξένες συμμετοχές από την ιστορία του θεσμού. Δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στο project Eurovision αυτό το διάστημα, ενώ απαντά και στην πιο βασική ερώτηση όλων μας, αν φαντάζεται δηλαδή τον εαυτό του νικητή του διαγωνισμού;

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση του Βασίλη Κούρτη μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο – ΕΔΩ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Πως σας φάνηκε ο Βασίλης Κούρτης; Θα θέλατε να τον δείτε εκπρόσωπο μας στην σκηνή της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο Eurovisionfun!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Κάνω μια πρωιμη πρόβλεψη για τη shortlist: Μόνικα, Κούρτης, Καούρη, Κλαυδία και Μελίσσα. Κυκλοφορούν κάτι φήμες ότι το τραγούδι της τελευταίας είναι αυτό που θα είχε η Klava αν και εφόσον εκπροσωπούσε τη Ρωσία, όποτε αν ισχύει ισως είναι κάτι πολυ δυνατό. Αλλά ποιος ξέρει, κραταω μικρό καλάθι γενικά γιατί πάντα μπορεί να υπάρχουν ονόματα που ίσως κάνουν την έκπληξη.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύς ντόρος γύρω από αυτή τη συμμετοχή….Ελπίζω να αξίζει όντως, αν και είμαι επιφυλακτικός για δεύτερη χρονιά μπαλάντα και μάλιστα φεστιβαλική και επικ από τενόρο που εκπροσωπεί την Ελλάδα… Αν επιλεγεί, ελπίζω να με διαψεύσει και να έχει κάτι μοναδικό! Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  3. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Αδικαιολόγητο hype λόγω Dream Team να υποθέσω…
    Αν το Scream, με εγχώριο super star και με 9 χώρες να ψηφίζουν σταθερά τη Ρωσία βγήκε 3ο, δε βρίσκω το λόγο γιατί αυτή η συμμετοχή του Κοντόπουλου με Ελλάδα (άλλη μια…) να καταφέρει να χτυπήσει τοπ 7 (ίσως λέω και πολύ)
    Aναμένω το τραγούδι αλλά κρατάω μικρό καλάθι…

    Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Στην αρχή όταν διάβασα για την υποψηφιότητα Κούρτη έναν τενόρο ήμουν τελείως αρνητική όμως ακούγοντας τα σχόλια στα live του eurovision fun και ότι το τραγούδι του είναι αρκετά καλό συν την συνέντευξη που έδωσε στο site σας βλέπω πιο θετικά μια ενδεχόμενη εκπροσωπηση όμως ακόμα καλύτερα θα ήταν να δινόταν η δυνατότητα να μπορούσαμε να ακούσουμε τα επικρατέστερα τραγούδια όταν έρθει εκείνη η στιγμή ώστε να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *