Γ. Αρσενάκος: ”Έχουμε συμφωνήσει με το ΡΙΚ να κάνουμε ένα τάλεντ σόου για την Eurovision 2024”!

Σύσσωμη η ελληνική showbiz «παρέλασε» στη χθεσινή παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου με τίτλο «Ένα θέλω μπορεί» στο κέντρο της Αθήνας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PANIK Records, με αφορμή το λαμπερό γεγονός, μίλησε την κάμερα της πρωινής εκπομπής του StarBREAKFAST@STAR, αποκαλύπτοντας, αν τελικά θα δούμε το φημολογούμενο τηλεοπτικό σόου, μέσα από το οποίο αναμένεται η Κύπρος να επιλέξει τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2024.

Στην ερώτηση αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό σόου, ο Γιώργος Αρσενάκος απαντά:

Κουβεντιάζουμε κάτι για την άνοιξη του 2023. Έχουμε συμφωνήσει με το κρατικό κανάλι Κύπρου, να κάνουμε ένα τάλεντ σόου του οποίου ο νικητής θα εκπροσωπήσει το νησί στην Eurovision 2024.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ίδιος ο Γιώργος Αρσενάκος, είχε αποκαλύψει πως ο εκπρόσωπος της Κύπρου για την Eurovision 2022, θα επιλεγόταν μέσω τάλεντ σόου. Μάλιστα, η επιλογή θα γινόταν με το τηλεοπτικό πρόγραμμα “All Together Now”, ωστόσο λόγω προβλημάτων που ανάγονται στην παραγωγή και τον προγραμματισμό, η επιλογή του εν λόγω show δεν κατέστη δυνατή, που πιθανό, αν συνεχίσουν να υφίστανται, να καταστήσει την εμπλοκή του “All Together Now” για επιλογή εκπροσώπου το 2024, επίσης αδύνατη.

Συνεπώς, το εμπόδιο που θα κληθούν να υπερβούν οι ιθύνοντες της Panik Records, της Barking Well Media και του ΡΙΚ αν εμμείνουν στην επιλογή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος για την Eurovision 2024 είναι, αν όχι ανυπέρβλητο, εξαιρετικά μεγάλο, εκτός αν βρουν κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Υπενθυμίζουμε, ότι το νησί της Αφροδίτης για την Eurovision 2023, επέλεξε με εσωτερική επιλογή, τον 24χρονο ομογενή κυπριακής καταγωγής, Andrew Lamprou.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Πηγή: star.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *