Ελλάδα: Η Αγγελική Βρανά κατέθεσε με την Just Do It Production την δική της πρόταση στην ΕΡΤ!

Η τραγουδοποιός Αγγελική Βρανά που ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας Just Do It Production, κατέθεσε στην ΕΡΤ την πρότασή της για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Αγγελικής Βρανά

Το τραγούδι που πρότεινε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, είναι μια δυναμική – επική – μπαλάντα με αμφιλεγόμενη θεματολογία και έντονα συναισθηματικό στίχο.

Ποια είναι η Αγγελική Βρανά;

Η Αγγελική Βρανά, η νεαρή ερμηνεύτρια από την Θεσσαλονίκη, για την οποία η μουσική αποτελεί μια από τα μεγαλύτερες της αγάπες, κατέθεσε με τη δισκογραφική της εταιρία, Just Do It Production, τη πρόταση της για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στην ΕΡΤ.

Η Αγγελική Βρανά, είναι μια πολυτάλαντη νέα γυναίκα, η οποία ασχολείται με τη μουσική με ποικίλους τρόπους και δε χάνει ευκαιρία να διευρύνει τους ορίζοντες της με νέες εμπειρίες.

Όταν ήταν 15 ετών, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Ωδείο Νικόπολης. Η φοίτηση της διήρκησε έξι χρόνια και κατάφερε να αποκομίσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάστηκε όπως:

φωνητική, κιθάρα, θεωρία της μουσικής και

αρμονία, ώστε να μπορεί να γράφει, να συνθέτει αλλά και να ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία στις πολυάριθμες live εμφανίσεις της στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, η σχέση της με τον χώρο της μουσικής έχει επεκταθεί, αφού σπούδασε μουσική τεχνολογία και πλέον εργάζεται σε δισκογραφική εταιρία, βοηθώντας νέους καλλιτέχνες στο ξεκίνημα τους.

Θα θέλατε να δείτε την Αγγελική Βρανά να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
    ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ says:

    Η Αγγελική Βρανά είναι μια ανερχόμενη και καταξιωμένη καλλιτέχνιδα και κυρίως ένα υπέροχο άτομο.
    Εύχομαι να της δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει το ταλέντο της σε αυτόν τον διαγωνισμό και να αντιπροσωπεύσει επάξια την χώρα μας! Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο συνδυασμός της ευγένειας με την δυναμική του χαρακτήρα της.

    Απάντηση
  2. Jordan
    Jordan says:

    Everything Aggeliki does is amazing! Her voice is so relaxing but also so powerful to listen to. I cannot think of a single good reason not to choose her for Eurovision. I’m sure she and her team have been working hard on something really special and I can’t wait to hear it!

    Απάντηση
  3. Ειρήνη
    Ειρήνη says:

    Το προφίλ της νεαρής τραγουδοποιού μπορεί να εμπνεύσει τη νέα μας γενιά αλλά και να φέρει σίγουρα ένα υψηλό αποτέλεσμα στο διαγωνισμό! Μπράβο στη. Αγγελική! Μαζί της 100!!!

    Απάντηση
  4. Spyros
    Spyros says:

    Εξαιρετική φωνή καταπληκτικό παιδί αυτό που την χαρακτηρίζει από ότι θυμάμαι όταν την γνώρισα είναι η αρμονία που κατέχει για όλα τα πράγματα γύρο της

    Απάντηση
  5. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    τόσα σχόλια κάτω από είδηση στο eurovisionfun.com δεν έχω ξαναδεί και μάλιστα για μια “αγνωστη”. λογικά θα έχει μεγάλο σόι…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *