Ελλάδα: Η Antigoni μία από τις προτάσεις της PANIK στην ΕΡΤ | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Φωτιά έχουν πάρει τα στούντιο, αλλά και τα γραφεία της ΕΡΤ, καθώς όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, στη διαδικασία για την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2023.

Αυτό που σας λέμε εδώ και καιρό ισχύει. Η κατάθεση συμμετοχών στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε όλο το παρασκήνιο.

Οι εξελίξεις είναι καυτές

Ήδη από χθες προετοιμάσαμε το έδαφος, λέγοντας σας ό,τι περισσότερες από μία υποψηφιότητες πρόκειται να κατατεθούν από τη δισκογραφική εταιρεία PANIK Records. Οι δύο υποψηφιότητες από αυτές αφορούν την Evangelia και την Klavdia, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες και ίσως όχι τόσο αναγνωρίσιμοι, ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό.

Στη μάχη όμως αναμένεται να ριχτεί και ένα όνομα που τον τελευταίο καιρό, ακουγόταν έντονα η ανάμειξη του με τον διαγωνισμό, αλλά έχει γίνει και διακαής πόθος πολλών ξένων φαν.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες, το όνομα που αναμένεται να στείλει το τραγούδι του, για να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση, είναι αυτό της Antigoni Buxton.

Η Antigoni Buxton, είναι 26 ετών και μεγάλωσε στο Λονδίνο, μιλάει όμως πολύ καλά τα ελληνικά, αφού ήταν η πρώτη της γλώσσα. Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, ήταν μία από τις παίκτριες του βρετανικού Love Island, η οποία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, πριν μπει στο παιχνίδι είχε 30.000 followers στο Instagram, οι οποίοι όμως εκτοξεύθηκαν στους 700.000 followers μετά την είσοδό της.

Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει αρκετά ποπ κομμάτια, ενώ σε πολλούς στίχους της υπάρχουν ελληνικές λέξεις και δεν λείπει το μπουζούκι.

Η Antigoni, δηλώνει πως η Eurovision είναι όνειρο ζωής, κάτι που τον τελευταίο καιρό ψιθυριζόταν έντονα στα πηγαδάκια των φαν με αφορμή ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και την επίσκεψη της στα γραφεία της PANIK Records.

Σίγουρα αποτελεί μια συμμετοχή που θα συζητηθεί και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι που θα καταθέσει η Antigoni, στην ΕΡΤ, θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω ακούστε ένα από τα τελευταία της τραγούδια:

Θα θέλατε να δείτε την Antigoni να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μην χάσετε τα live μας σήμερα στις 23.00 και Κυριακή στις 00.00, αμέσως μετά δηλαδή το τέλος της προθεσμίας υποβολής, όπου θα συζητήσουμε, θα αναλύσουμε, αλλά και θα αποκαλύψουμε, όλες τις λεπτομέρειες για τις προτάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    Τώρα την έψαξα και έχω να πω ότι έχει πολύ καλή φωνή με ιδιαίτερη χροιά που θα μπορέσει να στηρίξει ένα Dance ποπ με μια έθνικ πινελιά και επίσης χορεύει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα καλό τραγούδι γιατί μόνο 3 από αυτά που έχει στην ελάχιστη δισκογραφία της είναι καλα και ισως καπως κατάλληλα για τον διαγωνισμο. Αλλά πιστεύω θα έχει ένα πολύ πιο catchy κομμάτι και εύχομαι να το έχει γιατί θα εντυπωσιάσει θεωρώ! Είναι αυτό που δεν έχουμε στην Ελλάδα και η παρουσία της είναι εκρηκτική όποτε την θέλω φουλ με ένα καλό δυναμικο χορευτικό κομμάτι με φωνητικές απαιτήσεις! Στην σκηνή θα τα σπάσει είμαι σίγουρος! Το χει! Την ομάδα ή θα την έχει θα την βρει εύκολα και άλλο ένα συν είναι ότι ειναι γνωστή ατην Αγγλία που γίνεται π διαγωνισμός!!!! Πολύ καλό αυτό!

    Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Να πω την αμαρτια μου, μου χει λειψει το εθνικ! Και απο τους «πρεσβευτες» του ειδους αυτη σιγουρα ειναι η πιο ικανοποιητικη περιπτωση. Με 2 σερι υπεροχα αποτελεσματα θεωρω οτι μπορουμε να το δοκιμασουμε. Περιμενω με αγωνια τις εξελιξεις

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *