Ελλάδα: Κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ η Antigoni | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε προηγούμενό μας άρθρο σας ενημερώσαμε αποκλειστικά πως η Antigoni θα είναι μία από τις προτάσεις της PANIK Records στην ΕΡΤ, για την ανάδειξη της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023. Η υποψηφιότητά της έχει επισήμως υποβληθεί, ενώ η Antigoni μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Eurovisionfun και αποκαλύπτει λεπτομέρειες της πρότασής της!

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Antigoni;

Η πρόταση της Antigoni περιλαμβάνει τρία τραγούδια, αλλά όπως μας αποκαλύπτει η ίδια το ένα εξ αυτών είναι το αγαπημένο της, που θεωρεί ότι πρέπει να πάει στην Eurovision!

Είναι ένα up-tempo, πολύ δυνατό τραγούδι. Φλογερό, αλλά ταυτόχρονα και ρομαντικό, με ελληνικούς και αγγλικούς στίχους! Συνδυάζει μοντέρνους και παραδοσιακούς ήχους, ενώ έχει και hip-hop παραγωγή. Είναι τελείως στο στυλ μου.

Είμαι περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου

Η Antigoni δηλώνει περήφανη για την ελληνική καταγωγή της, ενώ πιστεύει πως το γεγονός ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διαμένει και είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής, είναι μία ιδανική ευκαιρία για την ίδια, να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο διαγωνισμό!

Είμαι τόσο περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου και οι στόχοι μου ως μουσικός (και εκτός Eurovision) είναι να κάνω γνωστή στον κόσμο την ελληνική μουσικό και τον πολιτισμό μας. Καθώς η Eurovision πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζω, θα ήταν ιδιαιτέρως τιμητικό να χρησιμοποιήσω την αναγνωρισιμότητά μου εδώ, ώστε να φωτίσω περισσότερο την χώρα που εκπροσωπώ.

Ποια είναι η Antigoni;

Η Antigoni είναι 26 ετών και μεγάλωσε στο Λονδίνο, μιλάει όμως πολύ καλά τα ελληνικά, αφού ήταν η πρώτη της γλώσσα. Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, ήταν μία από τις παίκτριες του βρετανικού Love Island, η οποία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, πριν μπει στο παιχνίδι είχε 30.000 followers στο Instagram, οι οποίοι όμως εκτοξεύθηκαν στους 700.000 followers μετά την είσοδό της.

H Eurovision για αυτήν ήταν όνειρο ζωής και τώρα ελπίζει πως θα καταφέρει να βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα που τόσο αγαπά!

Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει αρκετά ποπ κομμάτια, ενώ σε πολλούς στίχους της υπάρχουν ελληνικές λέξεις και δεν λείπει το μπουζούκι.

Θα θέλατε να δείτε την Antigoni να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μην χάσετε τα live μας σήμερα στις 00.00, αμέσως μετά δηλαδή το τέλος της προθεσμίας υποβολής, όπου θα συζητήσουμε, θα αναλύσουμε, αλλά και θα αποκαλύψουμε, όλες τις λεπτομέρειες για τις προτάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    Παιδιά δνρ ξέρω αν το είπα…την θελωωω!!!!!! Είναι εκρηκτική πολύ καλή περφορμερ και το τραγούδι της θα είναι ΒΟΜΒΑ !!! Πάμε αντιγονη! Συνδιάζει κάτι από Chanel και beyonce με πολύ πιο σεξυ διάθεση!! ΕΡΤ πρόσεχε πως θα επιλέξεις!!!

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Και επίσης μου θύμισε παρά πολύ ειδικά από το τραγούδι της Red Flag το στυλ της MARUV και το τραγούδι της τότε που δρν πήγε! Θα είναι κοντά σε αυτό και αυτά που θα καταθέσει! Θα την λατρέψουν οι ξένοι γιατί είναι και επικοινωνιακή και ήδη έχει πααααρα πόλους υποστηριχτές! Οι Έλληνες πάλι ας την ψάξουν πρώτα και μετά ας γράψουν το οτιδήποτε όπως και για την Κλαυδια, που την θέλω του χρόνου με κάτι σε mid tempo όπως το single της, η οποία και αυτή έχει φωνάρα εξωτερικού και αρχίζει να γίνεται αντιληπτό από τεράστια μερίδα του κόσμου! Πάμε δυνατά φέτος! Ελπίζω η ΕΡΤ να επιλέξει σωστά και αν μπορεί να εμπλέξει και το κοινό γιατί βλέπω να είναι δύσκολη πολύ δύσκολη η επιλογή!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα τολμήσω να πω (διαισθητικά και μόνο) ότι η Αντιγόνη έχει αυτό το bop τραγούδι που σας άρεσε και είναι catchy και ενδεχομένως αυτό να έχει κολλήσει στο μυαλό της Στέλλας στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει.
    Νομίζω ήρθε η ώρα η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια να στείλει κάτι πιο ethic και ανεβαστικο (συνάμα σύγχρονο έτσι)… Δεν εννοώ τύπου έθνικ Μάτα Χάρι αλλά κάτι πιο “λάτιν” “ρέγγε” σαν το Fuego ή το slomo έτσι ώστε να πάρει ψήφους και από το κοινό και από τις επιτροπές! Η κοπέλα φαίνεται να το υποστηρίζει εξαιρετικά αυτό που προωθεί… Καλή επιτυχία!
    ΥΓ: η διαίσθηση μου λέει ότι θα είναι μεταξύ των δυνατών υποψηφιοτήτων για φέτος και ίσως έν τέλει πάρει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ…

    Απάντηση
  4. Raf
    Raf says:

    Δεν έχω σχολιάσει ποτέ σε αυτό το σάιτ αλλά νομίζω πως τώρα ήρθε η στιγμή. Από τα στοιχεία που μας λέτε είναι ένα μεγάλο τεράστιο ΝΑΙ. Η κοπέλα είναι θέα και η διαίσθηση μου λέει πως έχει κάτι πολύ δυνατό. Επειδή ακούγονται πολλά slow songs και μπαλάντες να έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ εύχομαι η Αντιγονη να κάνει την διαφορά. Είναι ΦΩΤΙΑ η κοπέλα και ξέρει τι κάνει!

    Απάντηση
  5. Tina
    Tina says:

    Θα συμφωνήσω με συνεργάτη σας που είπε ότι προτιμά τον καλλιτέχνη εκείνο που η συμμετοχή του έχει winning vibes το αν αυτή η κοπέλα έχει ένα τέτοιο τραγούδι μόνο εσείς το γνωρίζετε κρατάω μικρό καλάθι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *