Ελλάδα: Κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ η Melissa | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η φιναλίστ του γερμανικού Pop Idol Μελίσσα Μαντζούκη, κατέθεσε πριν από λίγο την πρότασή της στην ΕΡΤ, προκειμένου και αυτή να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας από το καλοκαίρι, που ήθελε την νεαρή τραγουδίστρια να ενδιαφέρεται να σηκώσει την ελληνική σημαία στην Eurovision 2023, πριν από λίγο απέστειλε την πρόταση της στην ΕΡΤ. H Melissa ήταν μία από τις προτάσεις μας για τον φετινό διαγωνισμό, κερδίζοντας μάλιστα την πρώτη θέση στο poll μεταξύ των προτεινόμενων καλλιτεχνών.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Melissa;

Η πρόταση της Melissa περιλαμβάνει ένα τραγούδι, που υπογράφει ομάδα Ελλήνων και Ολλανδών δημιουργών. Η Melissa το ηχογράφησε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ενώ ήταν εδώ για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο καθαρόαιμο pop dance κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να ακούγεται σε όλα τα club. Το τραγούδι είναι ένας ύμνος θα λέγαμε στην γυναίκα, που μέσα σε όλες τις αντιξοότητες, αλλά και τις προκλήσεις της εποχής, η σύγχρονη γυναίκα οφείλει να σηκώνει τα τείχη και τις άμυνές της, σε όλες τις τοξικές και παραβατικές συμπεριφορές που καλείται να αντιμετωπίσει.

Στην περίπτωση που η Melissa επιλεγεί ως εκπρόσωπος μας, ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος την μουσική επιμέλεια.

Ποια είναι η Melissa;

Η Μελίσσα παρά την πολύ μικρή της ηλικία, όπως θα δείτε παρακάτω είναι μία ερμηνεύτρια που κυριολεκτικά μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Από απαιτητικές μπαλάντες, σε dance pop κομμάτια. Ό,τι κλήθηκε να τραγουδήσει στο DSDS (το αντίστοιχο γερμανικό Pop Idol), το διεκπαιρέωσε με σχετική άνεση.

Έγινε πρόσφατα γνωστή στο τεράστιο γερμανικό κοινό, αφού κατόρθωσε να φθάσει στον τελικό του DSDS, κερδίζοντας την τρίτη θέση. Αφιέρωσε το αποτέλεσμα αυτό στον πατέρα της, χάρις στον οποίο όπως δήλωσε έφθασε ως εδώ. Ο πατέρας της τον οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του βίντεο της πρώτης οντισιόν που έδωσε για το τάλεντ σόου, πέθανε λίγους μήνες αργότερα και πριν ολοκληρωθεί το ταλεντ σόου.

To DSDS ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες και δεν είναι λίγοι αυτοί, ακόμη και στην Γερμανία, που θεώρησαν πως η Μελίσσα ξεχειλίζει από αυτό που χρειάζεται η Eurovision. Τα σχόλια των κριτών σε κάθε εμφάνιση της εγκωμιαστικά, ενώ ήδη κυκλοφόρησε και το πρώτο της single.

Εδώ η εμφάνιση της στον τελικό, που της χάρισε την τρίτη θέση:

Θα θέλατε να δείτε την Melissa Mantzoukis να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Σας υπενθυμίζουμε το Live μας σήμερα το βράδυ στις 12, μετά το πέρας της υποβολής των συμμετοχών στην ΕΡΤ, όπου θα συζητήσουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την διαδικασία ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει όλα τα στοιχεία για να ξεχωρίσει στη σκηνή της eurovision εάν το τραγούδι της είναι αρκετά δυνατό όπως περιγράφεται θα μπορούσε να είναι η συνέχεια της stefania και της Αμάντα που επανέφεραν την χώρα σε καλές βαθμολογικές θέσεις.

    Απάντηση
  2. Music-Man
    Music-Man says:

    Α ενταξει, και φωνάρα και με dance τραγούδι και η γνωστή ομάδα πίσω της, έχουμε μια πάρα πολυ σοβαρή αντίπαλο του Κουρτη! Αν η ΕΡΤ βγάλει μια πεντάδα- δεκάδα με τους φιναλιστ π,χ η Μαντζουκη θα ειναι μέσα! Aν πάμε με dance, εχει πολλές πιθανότητες να επιλεγεί! Βεβαια πρεπει να ακουσουμε τραγούδι κτλ, αλλα η Μελισσα ειναι σταθερά ψηλά στις επιλογές…

    Απάντηση
  3. Κωστας
    Κωστας says:

    Εγώ έχω ένα δυνατό προαίσθημα οτι αυτή κρύβεται πίσω από το μυστήριο τηλεφωνημα της Στέλλας μέχρι και χρήματα θα στοιχηματίζα για αυτό τόσο πολύ το πιστεύω!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν μου έλεγε κάποιος να πω ποιο είναι το φετινό φαβορί της εκπροσώπησης θα έλεγα τη Μελίσα. Φωνή έχει, παρουσία έχει, ομάδα έχει. Τι της λείπει;
    Επίσης νομίζω ότι είναι καιρός να στείλουμε κάτι πολύ dance, ακόμα πιο ρυθμικό και πιασαρικο από το last dance που μπορεί να ακουστεί και εκτός του διαγωνισμού σε ραδιόφωνα clubs κλπ.
    Συνεχίζει να είναι από τις αγαπημένες μου επιλογές για την ώρα.
    Καλή της επιτυχία!

    Απάντηση
    • Bill
      Bill says:

      Ε ναι μετά το Die Together χρειάζεται φέτος να πάμε με ένα χορευτικό, σύγχρονο κομμάτι και η περίπτωση της Μελίσσα είναι η ιδανική. Όπως είχα προαίσθημα πέρσι για την Αμάντα έτσι έχω και τώρα για την Μελίσσα. Μακάρι να βγει αληθινό και να είναι αυτή που θα μας εκπροσωπήσει. Καλή της επιτυχία λοιπόν!

      ΥΓ: πιστεύω θα την στηρίξουν οι εκπομπές λόγω του νοήματος του τραγουδιού.

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      To me too ηταν ο,τι πρεπει για το 2018, οταν κερδισε η Νετα. Δεν νομιζω να επαναληφθει γιουροβιζιονικα μια νικη με παρομοια θεματικη το 2023.

      Απάντηση
  5. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Βαριέμαι πολύ τα τραγούδια που μιλάνε για τις γυναίκες.

    Ο κόσμος καίγεται και αυτές τον “χαλβά” τους.

    Όχι άλλο τραγούδι με “μήνυμα”, όχι άλλο τραγούδι για γυναικεία αλληλεγγύη, φτάνει ρε παιδιά.

    Επίσης υπάρχουν και άντρες καλλιτέχνες. Γιατί να μη πάει αντρας φέτος;

    Από μένα είναι όχι.

    Απάντηση
  6. dimitris
    dimitris says:

    Aπ τα ονοματα που φερονται ως τα επικρατεστερα μεχρι τωρα αυτη με επεισε περισσοτερο! Πρεπει να στειλουμε κατι Dance μετα απο μια μπαλαντα εφοσον οπως λεγεται ειναι ενα κομματι που μπορει να παιξει παντου. Η Μελισσα εχει και καλη φωνη οποτε οι επιτροπες ετσι κ αλλιως θα μπορεσουν να την στηριξουν ενω και ο κοσμος θα δει μια πιο dance μερια της ελλαδας μετα απο χρονια (2021 θεωρουνταν πιο ”νοσταλγικο” ποπ νομιζω οχι dance)

    Απάντηση
  7. raf
    raf says:

    Από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί για φέτος οι καλύτερες συμμετοχές που θέλω να δω είναι η Μελίσσα και η Αντιγόνη. Δεν θέλω να στείλουμε στο σερί μπαλάντα. Θελουμε κάτι πιο ανεβαστικό ή έστω κάτι σε ηλεκτρονική μουσική. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες και ακόμη πιο πολύ σε αυτές τις δυο. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

    Απάντηση
  8. Γιάννης Α Γιαννης
    Γιάννης Α Γιαννης says:

    πρωτοτυπία ρε παιδιά! παλιά συνταγή το #metoo.
    κρίμα γιατί είναι πολύ δροσερή παρουσία κ δυνατή φωνή. ας ακούσουμε τουλάχιστον την πρόταση της πρώτα κ μετά μιλάμε…

    Απάντηση
  9. Kostas
    Kostas says:

    Αν πρεπει να επιλεξω μεταξυ ευαγγαλιας μελισσας και αντιγονης που σιγουρα εχουν ανεβαστικα τραγουδια θα εβαζα πρωτη την αντιγονη και δευτερη την ευαγγελια… οι κοπελες μπορουν να απογειωσουν λαιβ το dance κομματι. Η μελισσα ειναι τελειως αγουρι και εξω απο τα νερα της οταν λεει χορευτικα και φανηκε και στο αιντολ απορω πως δεν το βλεπετε… δεν μπορει η κοπελα ειναι μικρη και δεν σου βγαζει τιποτα τι να πει μπροστα στον τυφωνα αντιγονη και ακομη στην ευαγγελια που εχει ενα δικο της στυλ… οχι οχι και παλι οχι ασ εστελνε μπαλαντα και αφου εχει φωνη και παρουσια για αυτο το ειδος να πω οκ αλλα το dance θα παει χαμενο και ακομη πιο λυπηρο αν ειναι και καλο γιατι πηγε σε λαθος ατομο. Κακα τα ψεματα δεν ειναι μονο το τραγουδι παιδια αν δεν νιωθει ανετα και δεν το πρεσβεύει ανταξια ο καλιττεχνης δεν εχει νοημα οπως το εχουμε δει πολλες φορες στο διαγωνισμο οτι δεν ειναι αυθεντικο και δεν ταιριαζει σε καποιον κλωτσαει και πατωνει…η ερτ δεν πρεπει να κρινει μονο απο το στουντιο ας βάλλει ειδικους να κρινουν την παρουσια της επι σκηνης. στο λαιβ κρινονται ολα και αυτο μετραει και ειναι σημαντικο, δεν φτανει σε καμια περιπτωση ενα καλο τραγουδι !

    Απάντηση
  10. AEId
    AEId says:

    Νιωθω οτι παμε παλι με ιδια συνταγη κι ας εχει χορευτικο κομματι η συγκεκριμενη. Φοβαμαι οτι θα μας στοιχισει. Εκτος πια αν εχει το bop της χρονιας…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *