Ελλάδα: Περισσότερες από μία υποψηφιότητες θα καταθέσει η PANIK Records | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε τρεις ημέρες η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023 θα λήξει και δεν είναι λίγες οι προτάσεις που απομένουν να κατατεθούν τα επόμενα 24ώρα. Η PANIK Records σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες ετοιμάζει περισσότερες από μία προτάσεις, ελπίζοντας πως μετά από πέντε χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 2018 με την Γιάννα Τερζή), κάποιος καλλιτέχνης της θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Δύο υποψηφιότητες της PANIK έχουν γίνει ήδη γνωστές και αφορούν την Evangelia και την Klavdia. Η Evangelia βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί το τραγούδι με το οποίο θα διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της πιστεύει πως αυτή την φορά θα καταφέρει να ενθουσιάσει περισσότερο τα μέλη της καλλιτεχνικής επιτροπής, ώστε σε πρώτη φάση να της δώσουν το πράσινο φως για την δεύτερη φάση της διαδικασίας.

Η Klavdia έχει ήδη ετοιμάσει το τραγούδι της από το καλοκαίρι. Δημιουργοί της συμμετοχής της είναι οι ARCADE, με τους οποίους εξάλλου συνεργάστηκε και στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά. Απομένει απλά να καταθέσει την συμμετοχή της στην ΕΡΤ.

Εκτός όμως από τις δύο παραπάνω συμμετοχές η PANIK Records θα συμμετέχει και με άλλες προτάσεις στην διαδικασία, αφού και άλλοι νεότεροι καλλιτέχνες και ίσως όχι τόσο αναγνωρίσιμοι, ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό. Εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει από πολύ νωρίς, πως τα δύο πολύ θετικά αποτελέσματα με την Stefania και την Amanda, αλλά και ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του project από την ΕΡΤ, έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών, δημιουργών και δισκογραφικών εταιρειών.

Ποιος λοιπόν θα πάρει αυτό το μοναδικό, αλλά πολυπόθητο εισιτήριο για το Ηνωμένο Βασίλειο και τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

Μην χάσετε τα live μας Παρασκευή στις 23.00 και Κυριακή στις 00.00, αμέσως μετά δηλαδή το τέλος της προθεσμίας υποβολής, όπου θα συζητήσουμε, θα αναλύσουμε, αλλά και θα αποκαλύψουμε, όλες τις λεπτομέρειες για τις προτάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επομένους μήνες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *