Ελλάδα: Περισσότερες από 5.100 ψήφους στο poll μας | Τα τελικά αποτελέσματα!

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο poll της ιστοσελίδας μας για τον καλλιτέχνη που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023. Περισσότερες από 5.100 ψήφους από διαφορετικά ip και 54 χώρες καταμετρήθηκαν και το αποτέλεσμα κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στην πρώτη θέση της προτίμησης σας βρέθηκε η Klavdia, ξεπερνώντας για 16 μόλις ψήφους τον Βασίλη Κούρτη. Αρκετά πιο πίσω στην τρίτη θέση ήταν η Evangelia.

Η Klavdia οριακά στην πρώτη θέση

Διχασμένο φαίνεται πως είναι το κοινό αφού ψήφισε με ποσοστά λίγο επάνω από το 30% την Klavdia και τον Βασίλη Κούρτη, ως τους καλλιτέχνες που επιθυμεί περισσότερο να δει στην σκηνή της Eurovision με τα ελληνικά χρώματα. Ακολούθησε η Evangelia, η Melissa Mantzoukis και ο Jimmy Sion που έκλεισαν την πρώτη πεντάδα.

Ο Βασίλης Κούρτης πρώτος στις ψήφους από την Ελλάδα

Αντίστοιχα αλλά με πρώτο τον Βασίλη Κούρτη και δεύτερη την Klavdia ήταν τα αποτελέσματα στις ψήφους που προήλθαν από τους Έλληνες αναγνώστες μας. Αμφότεροι και εδώ ήταν λίγο επάνω από το 30%. Στην τρίτη θέση και εδώ ήταν η Evangelia, στην τέταρτη ο Jimmy Sion και στην πέμπτη η Melissa Mantzoukis.

Υπενθυμίζουμε πως στο poll μας συμπεριελήφθησαν οι καλλιτέχνες που έγινε γνωστό πως κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις προτάσεις τους στο σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την τεράστια συμμετοχή σας στο poll μας, χάρις στην οποία έγινε σημείο αναφοράς σε όλη την Eurovision bubble!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    Το ιδανικό αν θέλαμε μπαλάντα θα ήταν να πάει η κλαυδια που είναι φωνάρα αλλά το τραγούδι μρ φοβίζει δεν πιστεύω κάτι πολύ δυνατό! Θα δούμε

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Τον Κούρτη μόνο σε κάτι σαν της Zlata Ognevich (Ουκρανία 13) θα μπορουσα να τον δω αν κ η φωνή του δεν μου λεει πολλά!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *