Ελλάδα: Ο Κων/νος Αργυρός σκέφτεται την Eurovision!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello, o CEO της PANIK Γιώργος Αρσενάκος, αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκέφτεται μία συμμετοχή στην Eurovision και μάλιστα είναι κάτι που το έχουν συζητήσει!

Ο Γιώργος Αρσενάκος πάει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας μας και τι έχει συζητήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Συγκεκριμένα αναφέρει πως εφόσον αυτό το σενάριο γινόταν πραγματικότητα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα συμμετείχε στο διαγωνισμό με ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο και λαϊκές, αλλά και pop αναφορές. Η όποια θετική απόφαση πάντως στο μέλλον θα εξαρτηθεί μόνο από το αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Δεν θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να βρεθεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Eurovision;

Αμέ! Θα ήταν πολύ ωραία ιδέα. Είναι ανοιχτός στις προκλήσεις ο Κωνσταντίνος. Δεν θα έλεγε «όχι». Αρκεί να έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Το έχετε συζητήσει;

Όλα τα έχουμε κουβεντιάσει. Είναι δεκτικός, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Με ελληνικό ή ξένο στίχο θα πήγαινε;

Με ελληνικό στίχο.

Λαϊκό ή pop;

Συνδυασμός!

Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που επισήμως έχουμε το ενδιαφέρον του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Θα επιθυμούσατε να δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό εκπρόσωπο της χώρας μας στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Hello

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Από μένα είναι ΝΑΙ. Να ξεκολλήσουμε επιτέλους από τους 30-50 televoting πόντους… Και σίγουρα τραγούδι που θα κάνει επιτυχία εντός ελληνικής αγοράς κ όχι μόνο σε κάποιες επιτροπές που με το ζόρι μας έσπρωξαν εντός τοπ 10..

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχει βγάλει τραγούδια που θα μπορούσαν να σταθούν στη σκηνή. Επίσης φωνητικά στα live του είναι πολύ καλός, οπότε και από εμένα είναι ναι αρκεί να μείνει πιστός στο ελληνικό στίχο και στο ελαφρολαϊκο (ψιλό pop πλέον) στυλ. Σε ο,τι “υπηρετεί” ως καλλιτέχνης δηλαδή.

    Απάντηση
  3. EscSolution
    EscSolution says:

    Εννοείται ναι. Επιτέλους ένα μεγάλο όνομα που έχει και φωναρα και εμφάνιση και είναι και στα πάνω του επαγγελματικά και θα έχει πολλά να χάσει εάν δεν πάει καλά.

    Με λίγα λόγια, τέτοια άτομα που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουν τρομακτικά σε δημοφιλια και επιτυχίες και δεν έχουν επαναπαυτει στις δάφνες τους, είναι η καλύτερη επιλογή για την Ελλάδα. Να ξεκολλήσουμε επιτέλους από την αφάνεια και τους πάτους στο televoting, επιπλέον να ενδιαφερθεί επιτέλους και ο μέσος Έλληνας για το διαγωνισμό που με το ζόρι τον θυμάται μια φορά το χρόνο (σσ: με όλους του άγνωστους που πάει και βρίσκει η ερτ τελευταία).

    Και θέση μπορεί να φέρει αλλά η θέση δεν είναι αυτοσκοπός. Το θέμα είναι να μάς αρέσει η συμμετοχή μας, να πορωθουμε, να πιστέψουμε ότι πάμε να κάνουμε χαμουλη. Και όχι απλώς να περνάμε απαρατήρητοι και στον τελικό να μετράμε τα κουκιά για το αν ισοβαθμισαμε στη δέκατη με εντεκατη θέση. Οι αναθέσεις της ερτ τα τελευταία χρόνια, δεν κάνουν εμπορική επιτυχία πριν ή μετά το διαγωνισμό. Και δεν κάνουν σημαντική εμπορική επιτυχία ούτε στα charts ή τα streams στο εξωτερικό. Αργυρός να τα σπάσει να γουστάρουμε οι Έλληνες απανταχού. Εδώ τα κατάφερε ο Λούκας γιώρκας που δεν συγκρίνεται σε εκτόπισμα με τον Αργυρό και είχε και ένα τραγούδι κάκιστης μίξης ζεϊμπέκικου με ραπ.

    Τέλος, ο αργυρος έχει αποδείξει ότι τον νοιάζει η καριέρα του πραγματικά και δεν έχει κόλλημα με κλίκες και ομαδουλες και πχ έναν μόνο συγκεκριμένο συνθέτη ή στιχουργό κτλ. Θα διαλέξει τα καλύτερα τραγούδια για τη Eurovision, εάν χριστεί εκπρόσωπός μας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *