ΕΡΤ: Η διαδικασία επιλογής δεν έχει ξεκινήσει ακόμη | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Από το πρωί τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast Star, έχουν γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των Ελλήνων φίλων του διαγωνισμού και όχι μόνο. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του καναλιού η υποψηφιότητα της Monika είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023, ανατρέποντας τα όποια προγνωστικά υπήρχαν. Τι όμως αναφέρουν κύκλοι από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής; Έχουν κάποια βάση τα παραπάνω;

Εμείς φυσικά επικοινωνήσαμε με την ΕΡΤ και αυτό που μας διαμηνύθηκε είναι πως τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Star ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα μας ειπώθηκε πως η διαδικασία επιλογής δεν έχει ξεκινήσει καν και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή την στιγμή κάποια υποψηφιότητα που να φαντάζει ως φαβορί.

Αυτά επιβεβαιώνονται και από το δικό μας ρεπορτάζ, αφού όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενά μας άρθρα, η ακρόαση των τραγουδιών από τα μέλη της επιτροπής αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον μετά την πρώτη αξιολόγηση των τραγουδιών θα υπάρξει και δεύτερη φάση, στην οποία θα βρεθούν τα τραγούδια που ξεχώρισε η επιτροπή. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να φθάσουμε στον τυχερό, που θα σηκώσει την σημαία μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Η υποψηφιότητα της Μόνικα είναι σίγουρα μία υποψηφιότητα που συζητείται στα πηγαδάκια των ενδιαφερόμενων, αυτό όμως απέχει από το να θεωρηθεί πως ήδη είναι φαβορί για την ελληνική εκπροσώπηση στο Λίβερπουλ.

Σας υπενθυμίζουμε πως όχι πολύ καιρό παλαιότερα από την ίδια εκπομπή είχε ειπωθεί πως φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2023 ήταν οι γιαγιάδες από την Κρήτη, κάτι που όπως φυσικά είδατε καμία σχέση δεν είχε με την πραγματικότητα. Και τότε η ΕΡΤ είχε διαψεύσει την “είδηση” μέσα από το Eurovisionfun.

Υπομονή για μερικές εβδομάδες ακόμη,  μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και έχουμε φυσικά τις επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΡΤ… Μέχρι τότε να διαβάζετε με μεγάλη επιφύλαξη κάθε τι που αφορά την διαδικασία επιλογής και όσα φυσικά αφορούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο Eurovisionfun. Την μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τον διαγωνισμό στην χώρα μας, με την εγκυρότερη πληροφόρηση!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Εγώ το μόνο που εύχομαι διαβάζοντας το άρθρο είναι να συνεχίσει η κριτική επιτροπή της ερτ να χτίζει την επιτυχημένη επιστροφή της Ελλάδας στον διαγωνισμό καθώς σε αυτήν οφείλεται η 10 θέση με την στεφάνια και η 8η θέση με την Αμάντα τι ισχύει και τι όχι σε σχέση με την ελληνική εκπροσώπηση θα δείξει στο τέλος της διαδρομής την ημέρα της ανακοίνωσης του εκπροσώπου μας και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του .

    Απάντηση
  2. Mariah
    Mariah says:

    Ελπίζω η Επιτροπή να επιλέξει το τραγούδι που είναι το πιο κατάλληλο για τον διαγωνισμό και να μας φέρει ακόμα πιο ψηλά από την 8η θέση!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *