Ηνωμένο Βασίλειο: Στο κυνήγι υποψηφίου για τη Eurovision 2023!

Μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media, η TaP Music, η εταιρία που ανέλαβε την επιλογή του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2023, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης υποψηφίων εκπροσώπων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TaP Music (@tapmusic)

Ήδη σας έχουμε ενημερώσει με το σχετικό άρθρο μας ότι όπως πέρυσι έτσι και φέτος, το BBC θα συνεχίσει την -όπως αποδείχθηκε- άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την TaP Music (έναν όμιλο εταιριών μουσικής διεθνούς εμβέλειας), η οποία βρίσκεται πίσω από πολύ επιτυχημένους καλλιτέχνες της pop, όπως οι Lana del Rey, Ellie Goulding, London Grammar, Dermot Kennedy και Mabel.

Την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε από τον Graham Norton μέσω της εκπομπής BBC One Show η πόλη που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η οποία έμελλε να είναι το Λίβερπουλ προς έκπληξη πολλών θαυμαστών του διαγωνισμού. Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 9 και την Πέμπτη 11 Μαΐου αντίστοιχα, ενώ ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου.

Στη Eurovision 2022 το Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσώπησε ο διάσημος TikToker Sam Ryder με το τραγούδι “Space Man” και κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση, βάζοντας ένα τέλος στο επί μακρόν σερί κακών αποτελεσμάτων της χώρας στο διαγωνισμό.

Θα καταφέρει άραγε το Ηνωμένο Βασίλειο να επανέλθει ως μια από τις δυνατότερες χώρες του διαγωνισμού;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ!

Πηγή: TaP Music

 

1 reply
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    το ότι έντυσαν μουσικά το βίντεο με το Cry Baby των Jemini που τερμάτισε τελευταίο με 0 πόντους με ξεπερνά χαχαχαχα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *