Ισπανία: Οι συμμετέχοντες για το Benidorm Fest 2023 θα ανακοινωθούν στις 29 Οκτωβρίου!

Το RTVE ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες του Benidorm Fest 2023 θα αποκαλυφθούν στις 29 Οκτωβρίου.

Έχοντας προαναγγείλει την αποκάλυψη των διαγωνιζόμενων του Benidorm Fest 2023 για τις 27 Οκτωβρίου, το RTVE ανακοίνωσε νέα σχέδια. Οι συμμετέχοντες για την εθνική επιλογή της χώρας θα αποκαλυφθούν ζωντανά στο La 1 σε μια εκπομπή prime-time στις 29 Οκτωβρίου.

Την παρουσίαση των καλλιτεχνών θα αναλάβουν η Julia Varela, η οποία σχολιάζει την Eurovision και ο Rodrigo Vázquez. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει το προφίλ όλων των καλλιτεχνών καθώς και λεπτομέρειες για τα τραγούδια τους στον διαγωνισμό. Το RTVE θα πραγματοποιήσει επίσης συνέντευξη Τύπου στις 2 Νοεμβρίου.

Οκτώ τραγούδια θα αγωνιστούν στον πρώτο Ημιτελικό στις 31 Ιανουαρίου και οι άλλοι οκτώ θα αγωνιστούν στον δεύτερο στις 2 Φεβρουαρίου. Οι τέσσερις επικρατέστεροι από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό στις 4 Φεβρουαρίου, όπου οκτώ τραγούδια θα παλέψουν για να κερδίσουν τη δεύτερη έκδοση του Benidorm Festival και το χρυσό εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Ισπανίας στο Λίβερπουλ.

Η νικήτρια του Benidrom Fest 2022 Chanel Terrero εκπροσώπησε την Ισπανία στη Eurovision 2022 και κατέκτησε την τρίτη θέση με το τραγούδι “SloMo“, πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας από το 1995, μετά από ένα επί μακρόν σερί κακών αποτελεσμάτων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο Benidorm Fest 2023!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *