Καλομοίρα: “Έχω ετοιμάσει τρία τραγούδια – Ο χρόνος θα δείξει αν τα καταθέσω στην ΕΡΤ”!

Άγνωστο παραμένει αν τελικά η Καλομοίρα συμμετάσχει στην διαδικασία της ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη και της συμμετοχής μας στην Eurovision 2023. Σε συνέντευξη της στον ιστότοπο Abouteurovision, αναφέρει πως ενώ έχει ετοιμάσει τρία τραγούδια, ο χρόνος θα δείξει αν καταθέσει κάποιο από αυτά στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Η Καλομοίρα που εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στην Eurovision 2008, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με το My Secret Combination, “γυροφέρνει” την επιστροφή της στον διαγωνισμό κάθε χρόνο. Το όνομα της είναι σχεδόν πάντοτε μεταξύ των υποψήφιων μνηστήρων, με αποκορύφωμα βέβαια την περσινή χρονιά όπου αν και πιθανολογούνταν η συμμετοχή της στην διαδικασία της ΕΡΤ, τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην καταθέσει την συμμετοχή της.

Η γνωστή ερμηνεύτρια που τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στις ΗΠΑ, πέρασε το καλοκαίρι της στην Ελλάδα, σχεδιάζοντας την μουσική της επάνοδο.

Όπως αποκάλυψε στο Abouteurovision έχει ετοιμάσει τρία τραγούδια, στα οποία μάλιστα συμμετέχουν συντελεστές και καταξιωμένοι συντελεστές από το εξωτερικό. Στο ερώτημα αν θα καταθέσει κάποιο από αυτά τα τραγούδια στην ΕΡΤ, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2023, η Καλομοίρα κρατά κλειστά τα χαρτιά της, λέγοντας πως μόνο ο χρόνος θα δείξει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adem Kavaz (@adem_kavaz_esc)

Σας υπενθυμίζουμε πως η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή συμμετοχών στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, είναι στις 9 Οκτωβρίου.

Όλη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στο abouteurovision.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Abouteurovision
5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και να καταθέσει νομίζω δύσκολα θα επιλεγεί. Ακόμα και να είναι στα κορυφαία τα τραγούδια της μαζί με κάποιο/α άλλο/α μεγάλο ρόλο θα παίξει και η ομάδα που θα πλαισιώσει κάθε πρόταση. Τα τελευταία χρόνια μια συγκεκριμένη ομάδα φέρνει καλές θέσεις στο διαγωνισμό οπότε ενδεχομένως η ΕΡΤ να δώσει βάση ακόμα και σε αυτό αν υπάρξουν πολλά καλά κομμάτια με προοπτικές.
    Πάντως εκτιμώ ότι για ακόμα μια χρονιά δε θα καταθέσει…
    Ο χρόνος θα δείξει, όπως είπε και η ίδια.
    ΥΓ: προσωπικά με ένα κομμάτι τύπου slo mo, που είναι στα κυβικά της και θα έδειχνε και το ταμπεραμέντο της σαν περφορμερ θα μπορούσα να τη φανταστώ επί σκηνής. Αλλά εν τέλει η ΕΡΤ αποφασίζει…
    Ελπίζουμε στην καλύτερη επιλογή.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Ακόμη και αν πάει αρχικά με άλλη ομάδα (χορογράφους κλπ) αν το τραγούδι της, αν τελικά καταθέσει, είναι πολύ δυνατό η ΕΡΤ θεωρώ δεν θα διστάσει να συζητήσει και να προτείνει να συνεργαστεί με την dream team αφού η ΕΡΤ θέλει την συγκεκριμένη ομάδα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα θα τα βρούνε… ασε που μπορεί και η καλομοιρα να πει εξ αρχής με την συγκεκριμένη ομάδα αφού ξέρει η ίδια τι γίνεται.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Με αυτό το ενδεχόμενο ναι, θα μπορούσε να βρεθεί πιο εύκολα επί σκηνής αν και εφόσον καταθέσει και έχει το πιο κατάλληλο τραγούδι από όσα κατατεθούν.
        Προσωπικά πάντως όπως ανέφερα και στο αρχικό σχόλιο μου νιώθω ότι για ακόμα μια φορά δεν θα καταθέσει…

        Απάντηση
  2. Ανδρέας
    Ανδρέας says:

    Σιγά μη την επιλέξει η ΕΡΤ…πάντως στη απόφαση να αποσυρθεί πέρυσι,μήπως να ξυπνήσει η Κύπρος και να την στείλει;;;

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Η συζήτηση κάθε χρόνο για τη συμμετοχή η μη της Καλομοίρας έχει αγγίξει τα όρια του γραφικού αν και μου είναι συμπαθής σαν καλλιτέχνης με κουράζει η επανάληψη του ίδιου έργου

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *