Κύπρος: Η παρουσίαση του Andrew Lambrou από το ΡΙΚ | Δείτε το βίντεο!

Μέσα από την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή Όλα Στον Αέρα, παρουσίασε το ΡΙΚ στο κυπριακό κοινό τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2023, τον Andrew Lambrou.

Για χρόνια στο μικροσκόπιο του ΡΙΚ ο Andrew Lambrou

Με ένα όμορφο βίντεο που επιμελήθηκε ο Ανδρέας Αναστασίου, ο οποίος είναι και ο head of press της κυπριακής αποστολής στο διαγωνισμό, το ΡΙΚ μας σύστησε τον 24χρονο καλλιτέχνη.

Στο βίντεο αυτό υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για την πορεία του στα μουσικά πράγματα της Αυστραλίας, αλλά και πως κατάφερε να θεωρείται εκεί ένας από τους πιο υποσχόμενους pop ερμηνευτές της νέας γενιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Αναστασίου λίγο πριν την μετάδοση του βίντεο, ανέφερε πως ο Andrew Lambrou ήταν χρόνια στο μυαλό των ανθρώπων της κυπριακής αποστολής και φέτος απλά ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε να είναι αυτός που θα σηκώσει την σημαία της μεγαλονήσου στο Λίβερπουλ.

Περισσότερα για την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ, αλλά και πληροφορίες για τον Andrew Lambrou μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας άρθρο – ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Mini editorial για την επιλογή

Η Κύπρος στην Eurovision 2023 σίγουρα συμμετέχει με κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές. Πέραν του γεγονότος ότι μετά από πέντε χρόνια έχουμε άνδρα καλλιτέχνη, μουσικά ο Andrew Lambrou είναι μακριά από ό,τι είχαμε συνηθίσει από την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Αυτό από μόνο του σίγουρα είναι μία θετική εξέλιξη. Φυσικά αυτό δεν αρκεί για να πάει καλά και πάλι στον διαγωνισμό. Κομβικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το τραγούδι και φυσικά η σκηνική παρουσίαση.

Η ανύπαρκτη όπως πολλές φορές έχουμε πει pop μουσική σκηνή της Ελλάδας (και Κύπρου), με την ταυτόχρονη ένδεια νέων pop καλλιτεχνών που θα μπορούσαν να σταθούν στην σκηνή της Eurovision, έχει χρόνια τώρα στρέψει την ΕΡΤ στην αναζήτηση ταλέντων από την ομογένειά μας. Την συνταγή αυτή ακολουθεί φέτος το ΡΙΚ και κατά την γνώμη μας ορθώς πράττει. Μένει φυσικά να δούμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της συμμετοχής τους επόμενους μήνες, ευχόμενοι ένα νέο δυνατό ξεκίνημα για την Κύπρο.

Πως σας φάνηκε εσάς η επιλογή του Andrew Lambrou; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Η επιλογη του Αndrew lambrou θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή αρκεί να υπάρχει και το ανάλογο τραγούδι καθώς η περσινή του συμμετοχή στο αυστραλιανό σόου ήταν αρκετά αδύναμη .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *