Νορβηγία: Οι Arianrhod Engebø και Staysman θα παρουσιάσουν το Melodi Grand Prix 2023!

Ο νορβηγικός τηλεοπτικός σταθμός NRK αποκάλυψε ότι, οι Arian Engebø και Stian Thorbjørnsen θα είναι οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix 2023.

Η Arian έχει πολλές παρουσιάσεις στο όνομα της, έχοντας πρόσφατα φιλοξενήσει τη φετινή VG-Lista Rådhusplassen. Επίσης η Engebø έχει γίνει μια πολύ γνωστή φωνή NRK τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον Nate Kuhunga, έχουν το ραδιοφωνικό πρόγραμμα “StudioP3”. Ο Stian “Staysman” Thorbjørnsen, έχει συμμετάσχει στη νορβηγική επιλογή, μία φορά το 2015 με το “En godt stekt pizza“, και πιο πρόσφατα το 2021 ως μέρος του Landeveiens helter.

Μέσα λοιπόν από το “StudioP3” ο Stian με ένα ειδικά γραμμένο τραγούδι για την περίσταση, ανεφερε οτι θα είναι μαζί του η οικοδέσποινα του Melodi Grand Prix του χρόνου. 

Ο Staysman αναφέρει ότι νιώθει τυχερός που τώρα ηγείται τον διαγωνισμο μαζί με κάποιον που είναι τόσο ευχαριστημένος με το concept όσο κι εκείνος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Kåre Magnus Bergh θα είναι εκτός του ρόλου του παρουσιαστή. Είναι αυτός που έχει παρουσιάσει τις εκπομπές MGP για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – διπλάσιο από τον Odd Grythe, που έχει έξι φορές, απο το 1960 έως το 1965.

Το MGP θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου.

Το Melodi Grand Prix αναμένεται να ακολουθήσει παρόμοια μορφή με τα προηγούμενα χρόνια, με τον διαγωνισμό να αποτελείται από αρκετούς ημιτελικούς και έναν τελικό. Όλα τα αποτελέσματα αναμένεται να κριθούν μόνο με ψηφοφορία του κοινού. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη μορφή θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Οι Subwoolfer εκπροσώπησαν τη Νορβηγία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 με το “Give That Wolf a Banana“. Τερμάτισαν 10οι στον Μεγάλο Τελικό με 182 πόντους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *