Ουκρανία: Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες του Vidbir 2022 – Περισσότερες πληροφορίες για τον τελικό!

H δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό, για την παραγωγή των ακουστικών και οπτικοακουστικών εργασιών του project  “Eurovision Song Contest – 2023”. Το project αυτό έχει ως βασικό του στόχο, την υλοποίηση μιας τηλεοπτικής εκδοχής της διαδικασίας επιλογής για την Eurovision 2023.

Περιγραφή του project

  • Διασφάλιση της εκτέλεσης ενός τηλεοπτικού Εθνικού Τελικού για το 2023. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν μια δημιουργική και τεχνική πρόταση που να περιέχει: πλάνο για την σκηνή, την άποψη ενός σκηνοθέτη, δηλαδή εργασία πάνω στις εμφανίσεις των υποψηφίων, την διοργάνωση των προβών και την εξασφάλιση της μετάδοσης του εθνικού τελικού ζωντανά μέσω των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης.
  • Η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του Εθνικού Τελικού για το 2023 είναι η Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2022
  • Υποψήφιος χώρος διεξαγωγής: Κίεβο, Σταθμός Μετρό Maidan Nezalezhnosti

Οι πιθανές ημερομηνίες που θα υλοποιηθεί το όλο project στον Σταθμό του μετρό του Κίεβου είναι:

  1. Από 11 έως 13 Δεκεμβρίου 2022: Προετοιμασίες για τον τελικο, διανομή του εξοπλισμού και στήσιμο της σκηνής και διακόσμηση
  2. Από 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2022: θα πραγματοποιηθούν οι πρόβες
  3. 17 Δεκεμβρίου 2022: ο Τελικός της εθνικής επιλογής, μια τηλεοπτική συναυλία με κοινό στην περιοχή του σταθμού μετρό του Maidan Nezalezhnosti.
  4. Από 18 έως 19 Δεκεμβρίου 2022: Αποσυναρμολόγηση της σκηνής και αφαίρεση του εξοπλισμού

Υπενθυμίζουμε πως ο μουσικός παραγωγός του εθνικού τελικού θα είναι ο Dmytro Shurov (γνωστός ως Pianoboy).

Συμφωνα με τους κανονισμούς του εθνικού τελικού, οι κριτές θα αποφασιστούν μέσω μιας ψηφοφορίας του κοινού  που θα διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση. Οι κριτές θα είναι ειδικοί στον χώρο της μουσικής και δεν μπορούν να είναι λιγότεροι από τρεις.

Σχεδιάζεται να υπάρχουν δύο παρουσιαστές στον εθνικό τελικό, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Timur Miroshnychenko. Άλλος ένας παρουσιαστής θα επιλεγεί στο μέλλον.

Οι περσινοί νικητές του Vidbir ήταν και οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022, Kalush Orchestra με το τραγούδι “Stefania”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2023, στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Πηγή: broadcast.net

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *