Ουκρανία: Περισσότερα από 100 τραγούδια έχουν ήδη υποβληθεί για την Eurovision 2023!

Το εντυπωσιακό νούμερο των 106 συμμετοχών έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, για το Vibdir 2023, με μόλις δέκα ημέρες να απομένουν για την δυνατότητα υποβολής συμμετοχών.

Μάλιστα ο μουσικός  παραγωγός της εθνικής επιλογής της Ουκρανίας, Dmytro Shurov σε πρόσφατες  δηλώσεις, χαρακτηριστικά είπε:

«Η Ουκρανία θα πρέπει να εκπροσωπηθεί στη Μεγάλη Βρετανία από έναν cool και σύγχρονο καλλιτέχνη και ένα αισιόδοξο κομμάτι. Είναι μια μοναδική ευκαιρία και τιμή να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να μεταδώσουμε το μήνυμά μας στον κόσμο, να επιστήσουμε την προσοχή στη μουσική και τον πολιτισμό μας. Σε όλους με τους οποίους έχουμε ήδη έρθει σε επαφή, και σε όλους όσους σκέφτονται ακόμα και διστάζουν, πάμε! Διαβάστε τους κανόνες και στείλτε ένα τραγούδι»

Υπενθυμίζουμε ότι ο  τελικός του Vibdir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Κίεβο στο σταθμό του μετρό Maidan Nezalezhnosti . Ο νικητής του τελικού θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, στο Ηνωμένο Βασίλειο και  θα επιλεγεί με συνδυασμό ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα επιλεγούν από το κοινό.

Η Kalush Orchestra που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας κατέχει το ρεκόρ  πόντων τηλεψηφοφορίας στην ιστορία του διαγωνισμού και τερμάτισαν επίσης στην τέταρτη θέση στην κριτική επιτροπή. Λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου, η Ουκρανία δεν θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2023, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά από το 1980 που ο διαγωνισμός δεν θα διεξαχθεί στην προηγούμενη νικήτρια χώρα.

Πηγή: eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο eurovisionfun για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *