Τα Παραγιουροβιζιονικά: Στην τελική ευθεία η υποβολή συμμετοχών στην ΕΡΤ!

Ακριβώς μία εβδομάδα έχει απομείνει για το τέλος της προθεσμίας, που έχει δώσει η ΕΡΤ σε καλλιτέχνες, δισκογραφικές εταιρείες και εταιρείες παραγωγής, προκειμένου να στείλουν τις προτάσεις τους για την Eurovision 2023. Τα παραγιουροβιζιονικά είναι εδώ πιστά στο ραντεβού τους για να δώσουν τροφή για σχόλια σε όλη την Eurovision Bubble για μία ακόμη εβδομάδα.

  • Μαθαίνω πως γνωστός καλλιτέχνης που πέρσι συμμετείχε στην διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ, σκεφτόταν μία δεύτερη προσπάθεια φέτος.
  • Τελικά όπως φαίνεται και μετά από σκέψη αλλά και συζητήσεις με την δισκογραφική του, κατέληξαν στο να μη καταθέσουν νέα συμμετοχή φέτος, βάζοντας στόχο για την επόμενη χρονιά.
  • “Το καλύτερο τραγούδι που θα μας φέρει την καλύτερη θέση”, είναι και αυτή την χρονιά το ζητούμενο των ανθρώπων της ΕΡΤ, όπως μου διαμηνύθηκε σε όλες τους τόνους… “Ένα τραγούδι που μπορεί ακόμα να μας φέρει και την νίκη”, ήταν το συμπληρωματικό σχόλιο, που νομίζω καλύπτει κάθε Έλληνα φίλο του διαγωνισμού.
  • Είναι ακριβώς αυτή η νοοτροπία που πλέον έχει η ΕΡΤ όσο αφορά τον διαγωνισμό και έχει φέρει και την αλλαγή στα αποτελέσματα της χώρας μας στον πίνακα της τελικής βαθμολογίας.
  • …και το ερώτημα φυσικά είναι ποιοι καλλιτέχνες ακόμα θα υποβάλλουν συμμετοχή;
  • Την στιγμή που γράφονταν το παρόν, στο ραδιομέγαρο έχουν υποβληθεί περισσότερα από 50 τραγούδια, με τον αριθμό φυσικά να αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες αρκετά.
  • Οι συμμετοχές που σίγουρα αναμένουμε είναι αυτές των Βασίλη Κούρτη, Melissa Mantzoukis, του Leon of Athens αλλά και της Ευαγγελίας με βάση βέβαια τα όσα είχε αναφέρει η ίδια πρόσφατα σε live στο instagram.
  • H Joanne όπως μας πληροφόρησε και η MINOS EMI είναι στη διαδικασία ανεύρεσης τραγουδιού και μόνο αφού βρουν το κατάλληλο τραγούδι θα το καταθέσουν.
  • Ένα ακόμη όνομα που φημολογήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα είναι η Klavdia. Εδώ η περίπτωση είναι διαφορετική αφού το τραγούδι υπάρχει και είναι δια χειρός ARCADE, απλά εξετάζεται αν τελικά θα υποβληθεί η πρόταση ή όχι.
  • Η Καλομοίρα από την άλλη μιλά για μία ακόμη χρονιά με χρησμούς για το αν θα κάνει το βήμα και καταθέσει εν τέλει την πρόταση της στην ΕΡΤ. Χωρίς να γνωρίζω κάτι εικάζω πως ούτε και φέτος θα στείλει συμμετοχή. Όπως λέει όμως και η ίδια, μόνο ο χρόνος θα δείξει!

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, αλλά και σε όλα τα social media μας και στο Youtube, γιατί την εβδομάδα αυτή οι εξελίξεις θα είναι αρκετές. Επίσης τα live μας αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά στο YouTube και θα είναι προγραμματισμένα, αλλά και έκτακτα!

Aκολουθήστε μας λοιπόν παντού, για να μην χάνετε στιγμή:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Μακάρι ανάμεσα στα τραγούδια που έχουν κατατεθεί η που θα κατατεθούν να υπάρχει ένα τραγούδι ικανό να μας φέρει την πρώτη θέση πριν το 2025 όπου θα συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη μια και μοναδική μας νίκη στο διαγωνισμό

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *