Τα παραγιουροβιζιονικά: Χαμός ένα 48ωρο πριν το τέλος της υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ!

Κυριολεκτικά τελική ευθεία για την υποβολή συμμετοχών στην ΕΡΤ, για τους καλλιτέχνες και τις δισκογραφικές εταιρείες και εταιρείες παραγωγής, που επιθυμούν να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 και χωρίς υπερβολή γίνεται ένας χαμός!

  • Τελικά για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το ρητό πως οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής. Τρέχουν και δεν φθάνουν αρκετοί καλλιτέχνες και οι ομάδες τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν έστω και ως ντέμο τα τραγούδια που θα υποβάλουν στην ΕΡΤ.
  • Προβλήματα μαθαίνω υπάρχουν με την υποψηφιότητα της Μελίσσας. 
  • Τα προβλήματα αυτά είναι διαδικαστικής φύσεως και αφορούν την ίδια και την εταιρεία μέσω της οποίας θα υποβάλει την πρόταση της ΕΡΤ. Μην ξεχνάμε πως οι υποψηφιότητες που θα αξιολογηθούν από την ΕΡΤ πρέπει να είναι ολοκληρωμένες, δηλαδή να αφορούν καλλιτέχνες που έχουν συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική ή εταιρεία παραγωγής.
  • Σίγουρα με τρεις (τουλάχιστον) υποψηφιότητες θα συμμετάσχει η PANIK Records στην διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ.
  • Evangelia, Klavdia και μία ακόμα γυναικεία υποψηφιότητα, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε σε ξεχωριστό άρθρο στην ιστοσελίδα μας.
  • Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την Joanne από την MINOS EMI, που ενώ πολλοί φίλοι του διαγωνισμού θα την ήθελαν ακόμα και ως εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2023, άγνωστο παραμένει αν τελικά θα καταθέσει συμμετοχή.
  • Φυσικά δεν θα πρέπει να λησμονούμε και τις δεκάδες ακόμα συμμετοχές που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν τις επόμενες 48ώρες και δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας, καθώς πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βρίσκεται εκεί κάποιο “διαμαντάκι”.
  • Όπως ακριβώς και πέρσι, έτσι και φέτος πολλοί είναι αυτοί οι καλλιτέχνες που επιθυμούν εφόσον επιλεγούν να δουλέψουν το project με την Dream Team. 
  • Έτσι, πέρα από τις προτάσεις που θα καταθέσει η ίδια η Dream Team, υπάρχει μεγάλη η πιθανότητα και στην πορεία κάποιοι καλλιτέχνες να συνεργαστούν μαζί της.

Σας υπενθυμίζουμε το Live μας σήμερα το βράδυ στις 23.00, όπου πέρα από την ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, θα συζητήσουμε και όλες τις τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της ΕΡΤ και τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

1 reply
  1. Kostas
    Kostas says:

    για μελισσα αδιοφορο… καλυτερα κιολας γιατι ειναι αρκετα αγγουρι οταν χορευει και εμαθα οτι το τραγουδι της ηταν χορευτικο αρα οχι! δεν θελω να την δω… μονο μπαλαντα επρεπε αλλα και παλι δεν μου αρεσει να στειλουμε παλι ομογενή με μπαλαντα κλπ κλπ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *