4 χρόνια Eurovisionfun!

Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2018 όταν για πρώτη φορά το Eurovisionfun βρέθηκε στον “αέρα” του παγκόσμιου ιστού. Στα τέσσερα αυτά χρόνια που συμπληρώνονται λοιπόν σήμερα έγιναν πάρα πολλά και εμείς από ένα μικρό site που το επισκέπτονταν λίγες εκατοντάδες την πρώτη χρονιά, φθάσαμε να έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, που μας διαβάζουν με πάθος και συνέπεια!

Στα τέσσερα χρόνια κλείνει ένας κύκλος. Είναι μία αρκετά πλήρης χρονική περίοδος, ούτε πολύ μεγάλη, ούτε όμως μικρή. Είναι αρκετή για να κάνεις έναν απολογισμό και εμείς βρισκόμαστε εδώ τέσσερα χρόνια μετά, χαρούμενοι και γεμάτοι, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε δειλά και με δισταγμό για το αν θα έχει αποδοχή, έχει αγκαλιαστεί από τόσους πολλούς! Πόσες εξάλλου ελπιδοφόρες προσπάθειες δεν έληξαν άδοξα επειδή παρά τις καλές προθέσεις δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Κάπως έτσι λοιπόν και εμείς περάσαμε τον πρώτο χρόνο. Με πολλή αρθρογραφία η οποία όμως δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε. Αρκεί να σας πω πως στην πρώτη μας Eurovision το 2019 είχαμε την ημέρα του τελικού κάτι περισσότερους από 1.000 επισκέπτες! Δεν το βάλαμε όμως κάτω, δεν απογοητευθήκαμε, ξέραμε πως αυτό που κάνουμε θα έβρισκε αργά ή γρήγορα το δρόμο του.

Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν μία κατακόρυφη ανοδική πορεία, φθάνοντας στον τελικό της Eurovision 2023, το Σάββατο 14 Μαίου, τους 30.000 επισκέπτες!

Αγαπήσατε την σφαιρική μας ενημέρωση που κυριολεκτικά από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη είδηση ξέρετε ότι θα την βρείτε εδώ, αγαπήσατε τα editorial μας, τις συνεντεύξεις μας και φυσικά τα αποκλειστικά μας. Δεν εφησυχάζουμε, πάντα προσπαθούμε να εξελισσόμαστε, προσφέροντας σας την πιο έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση.

Εκτός από το site πλέον μπορείτε να μας βρείτε σε όλα τα social, αλλά και στο YouTube και φυσικά πολλά και όμορφα πράγματα έρχονται…Είστε η κινητήριος δύναμη μας, αφού το Eurovisionfun είναι μία καθαρά εθελοντική προσπάθεια και χωρίς τη δική σας εμπιστοσύνη τίποτα από όλα όσα δημιουργήσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν θα είχαν γίνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καλλιτέχνες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα αυτό το διάστημα και με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία. Την Δώρα Χειράκη και την Σοφία Δρανίδου από την ΕΡΤ, οι οποίες πάντοτε ήταν συμπαραστάτες στο έργο μας. Τον Ηλία Κοκοτό, τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Δημήτρη Κοντόπουλο, την Dream Team του διαγωνισμού, αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους από άλλες αποστολές, με τους οποίους αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε για τις ανάγκες της δικής σας ενημέρωσης.

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Eurovisionfun, χωρίς τους οποίους δεν θα είχε συντελεστεί αυτή η επιτυχία. Τον Απόστολο που είναι ο βοηθός μου στην αρχισυνταξία, τους 25 περίπου αρθρογράφους μας, τους social media manager, τους video editor, τον Σέρτζιο που κάνει τις καταπληκτικές μας φωτογραφίες, αλλά και όλους όσους υπήρξαν συνεργάτες μας και αποχώρησαν από την παρέα μας για τον οποιοδήποτε λόγο.

Τελευταίο και καλύτερο νιώθω για μία ακόμη φορά πως πρέπει να ευχαριστήσω τον Γιάννη Πασχαλίδη. Τον άνθρωπο με τον οποίο πήραμε από κοινού την απόφαση να δημιουργήσουμε το Eurovisionfun και ο οποίος τεχνικά έστησε την ιστοσελίδα μας και έκτοτε πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να λειτουργεί αυτή άψογα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Μία πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων όπως αντιλαμβάνεστε, με κοινή συνισταμένη την αγάπη για την Eurovision και το πάθος να σας προσφέρουν την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση.

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στα 5 και στα 6 και 10 χρόνια! Γιατί το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun και χάρις σε εσάς, αυτό πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς!

Μείνετε συντονισμένοι εδώ, ο πέμπτος χρόνος του Eurovisionfun μόλις έχει ξεκινήσει! Σας αγαπάμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *