Eurovision 2023: Το BBC προχώρησε σε προκήρυξη διαγωνισμού για τα postcards της Eurovision 2023

Το BBC προκήρυξε διαγωνισμό για την εξεύρεση της εταιρείας παραγωγής που θα παράγει τις καρτ-ποστάλ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Το BBC αναζητά μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής για να δημιουργήσει την ιδέα για τις καρτ-ποστάλ του διαγωνισμού. Η ιδέα των καρτ-ποστάλ δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, με το BBC να αναζητά μια ποικιλία ιδεών. Η εταιρεία παραγωγής που θα επιλεγεί καλείται να γυρίσει 37 καρτ-ποστάλ, διάρκειας 40 δευτερολέπτων. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου, και στη συνέχεια θα καταρτιστεί ένας σύντομος κατάλογος των εταιρειών που θα περάσουν στην επόμενη φάση, με την επιλεχθείσα εταιρεία να ανακοινώνεται σε βάθος χρόνου.

Οι καρτ-ποστάλ προβάλλονται πριν από την έναρξη του τραγουδιού κάθε χώρας στο διαγωνισμό, με κάθε χώρα να έχει και από μια διαφορετική καρτ-ποστάλ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε πως η καρτ-ποστάλ χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να προωθήσει τη χώρα που φιλοξενεί τον διαγωνισμό της χρονιάς ή να παρουσιάσει τον καλλιτέχνη που πρόκειται να εμφανιστεί στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής που θα γυρίσει και θα παράγει τις καρτ-ποστάλ για τη Eurovision 2023 θα έχει επιλεγεί έως τις 13 Δεκεμβρίου. Τα γυρίσματα για τις καρτ-ποστάλ του διαγωνισμού  θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023. Οι αιτήσεις των εταιρειών παραγωγής θα αξιολογηθούν από την Rachel Ashdown (Lead Commissioner Eurovision Song Contest), την Siobhan Mulholland (Genre Executive Factual, Arts and Classical Music) και την Rianna Enahoro (Marketing Co-ordinator BBC One Marketing and Audiences team).

Eurovision 2023

Ύστερα από την αδυναμία της νικήτριας χώρας του περυσινού διαγωνισμού, της Ουκρανίας, να αναλάβει την διοργάνωση, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2023 θα λάβει χώρα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και συγκεκριμένα στην M&S Bank Arena. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι 9, 11 και 13  Μαΐου 2023.

 

Πηγή: Eurovoix.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *