Eurovision 2023: Οι Kalush Orchestra σχολιάζουν την επιλογή του Λίβερπουλ ως διοργανώτριας πόλης!

Οι νικητές της Eurovision 2022, Kalush Orchestra, αντέδρασαν στην επιλογή του Λίβερπουλ ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της Ουκρανίας, με τις εξής δηλώσεις:

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο επόμενος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovison θα γίνει στο Λίβερπουλ … Ενώ μέχρι στιγμής δεν είχαμε τη δυνατότητα να το επισκεφτούμε, η μουσική κληρονομιά της πόλης είναι γνωστή παγκοσμίως. Το να παίζουμε στο ίδιο μέρος από όπου ξεκίνησαν οι Beatles θα είναι μια στιγμή που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

Παρόλο που λυπόμαστε για το γεγονός ότι ο επόμενος διαγωνισμός δε θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, ξέρουμε ότι οι άνθρωποι του Λίβερπουλ θα είναι ζεστοί οικοδεσπότες και οι διοργανωτές θα καταφέρουν να προσθέσουν μια πραγματική Ουκρανική γεύση στη Eurovision 2023 σε αυτή την πόλη.”

Λόγω της κατάστασης του πολέμου, το 2023 θα είναι η πρώτη χρονία από το 1980 που ο διαγωνισμός δεν θα διοργανωθεί από τη νικήτρια χώρα της προηγούμενης χρονιάς.

Οι Kalush Orchestra στέφθηκαν ως οι νικητές της Eurovision 2022 με ρεκόρ πόντων από το κοινό, σηματοδοτώντας την τρίτη νίκη της Ουκρανίας στον διαγωνισμό.

Source: Eurovoix

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *