Josephine – Eurovision: ”Μου έστειλαν ένα τραγούδι αλλά δεν μου ταίριαζε”!

Στην Ξανθίππη Βουτσαλά για την εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, μίλησε η Josephine η οποία  μεταξύ άλλων απάντησε και στο ερώτημα πότε θα την δούμε στην Eurovision για την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε και για πρώτη φορά, ότι ήρθε στα χέρια της ένα κομμάτι για τον διαγωνισμό, αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνε.

Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision. Αν έρθει το κατάλληλο τραγούδι και με την κατάλληλη ομάδα, θα πήγαινα με μεγάλη χαρά. Μου έστειλαν ένα τραγούδι την προηγούμενη εβδομάδα, που θα μπορούσα να πάω με αυτό στην Eurovision, αλλά δεν μου ταίριαζε.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της Josephine, στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζουμε, ό,τι τον περασμένο μήνα, η Josephine, δήλωσε πως επιθυμεί να της έρθει πρόταση για να βρεθεί στην Eurovision, αντιλαμβάνοντας ωστόσο τα αυστηρά κριτήρια της ΕΡΤ, για την επιλογή της συμμετοχής μας στον διαγωνισμό.

Θα θέλατε να δείτε την Josephine στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    2 τα τινά…
    Ή δεν της έστειλε ποτέ κανένας τίποτα και το είπε απλα για να φανεί
    Ή δεν μπορούσε να το υποστηρίξει φωνητικά (όχι ότι τα δικά της μπορεί αλλά τέλος πάντων).
    Σε 3-4 χρόνια αν βελτιωθεί φωνητικά και σταματήσει τις χορογραφίες-νοηματικη ίσως… Αλλιώς στην καλύτερη να έχει τύχη σκηνική παρουσία και τραγούδι τύπου mata hari.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *