Klavdia: Με κοινωνικό μήνυμα το τραγούδι μου για την Eurovision! (Video)

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο ΣΚΑΪ, “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε καλεσμένη η Klavdia, όπου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας από το καλοκαίρι, αποκάλυψε πως έχει καταθέσει τραγούδι στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η Eurovision είναι ένα από τα όνειρα που έχει από πολύ μικρή, και συγκεκριμένα από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005, όταν η ίδια ήταν μόλις τριών ετών.

Σε ό,τι αφορά το τραγούδι με το οποίο φιλοδοξεί να σηκώσει τη σημαία της χώρας μας, η Κλαυδία Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε το πρόσφατο άρθρο μας, δηλώνοντας πως το κομμάτι της έχει έντονο κοινωνικό μήνυμα.

Θα σου πω ότι είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι, συναισθηματικό, και λέει πολλές αλήθειες! Έχει κοινωνικό μήνυμα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πρότασης της νεαρής και ταλαντούχας Κλαυδίας περιλαμβάνει μια αγγλόφωνη, μελωδική, slow μπαλάντα, με διακυμάνσεις. Το τραγούδι αναδεικνύει την ισχυρή φωνή της τραγουδίστριας, ενώ υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις.

Το κομμάτι υπογράφουν οι ARCADE (Ελλάδα 2020 και 2021), σε μια συμμετοχή με έντονο το θρησκευτικό, αλλά και το κοινωνικοπολιτικό στοιχείο.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της Klavdia για την Eurovision:

 

Ποια είναι η Klavdia;

Η 20χρονη Κlavdia, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece το 2018, είναι μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα με αιθέρια φωνή και πολύ πρόσφατα έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Lonely Heart» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Arcade Music και την Panik Records.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από τέσσερα χρόνια, παίρνοντας μέρος στο «The Voice», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να «μαγεύει» με live εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στο «Summer Nostos Festival» με τον Good Job Nicky. To «Lonely Heart» είναι ένα ethnic pop dance κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, που έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade) και τους στίχους οι Arcade.

Παρακάτω ακούστε το πρώτο της Single:

Θα θέλατε να δείτε την Klavdia να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *