Melissa Mantzoukis: ”Αν η ΕΡΤ διαλέξει το τραγούδι μου θα τα πάμε πολύ καλά”!

Η Melissa Mantzoukis, γνωστή σε όλους μας από τη πετυχημένη συμμετοχή της στο Idol της Γερμανίας, μετά την επίσημη γνωστοποίηση, κατάθεσης της πρότασης της στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, μίλησε αποκλειστικά στο EurovisionFun και στον Μπογιάννο Απόστολο.

Η Melissa έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2022 μέσα από την εκπομπή German Idol κερδίζοντας την τρίτη θέση, εντυπωσιάζοντας όλο το γερμανικό κοινό, στο διάσημο talent show.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η Eurovision αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνη, ενώ αποκαλύπτει γιατί φέτος αποφάσισε να καταθέσει συμμετοχή, αλλά και ποιοι ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που την ώθησαν στο να πει “ΝΑΙ” στην Eurovision.

Μαζί με την ομάδα της κατέθεσε ένα πολύ διαφορετικό τραγούδι, σε σχέση με τις εμφανίσεις της στο γερμανικό σόου, δηλώντας πως είναι μια συμμετοχή, που αν επιλεχθεί, θα φτάσει ψηλά.

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Melissa θυμάται τις αγαπημένες της ελληνικές συμμετοχές από την ιστορία του θεσμού, ξεχωρίζοντας πάντα τη χώρα μας. Δηλώνει, Ελληνίδα και είναι έτοιμη να μας κάνει υπερήφανους, ενώ εκφράζει και την έντονη επιθυμία της, για μια καριέρα στην Ελλάδα, δίπλα στο μουσικό της είδωλο που δεν είναι άλλη, από την Έλενα Παπαρίζου.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση της Melissa Mantzoukis μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο – ΕΔΩ.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Melissa:

Πως σας φάνηκε η Melissa Mantzoukis; Θα θέλατε να την δείτε εκπρόσωπο μας στην σκηνή της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άλλη μια όμορφη συνέντευξη! Για τη Μελίσα τι να πω; Γλυκύτατη, όμορφη και φωνάρα όπως έχουμε ακούσει! Μου αρέσει που και εκείνη (όπως και η Κλαυδια) δε προσπαθεί να μεγαλωδειχνει έχοντας ένα “attitude” και είναι απλά ο εαυτός τους. Μου βγάζει vibes Στεφανίας και Καλομοίρας.
    Προσωπικά θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει είτε η Μελίσα είτε η Κλαυδια. Σίγουρα θα είναι αμφότερες στη τελική φάση επιλογής.
    ΥΓ:Πιστεύω ότι θα έχει μια πολύ δυνατή συμμετοχή, σε πιο up tempo ρυθμούς και ίσως το κομμάτι που να έχει καταθέσει να προοριζόταν για την klava koka αν η Ρωσία συμμετείχε πέρυσι…
    Καλή επιτυχία στη γλυκιά Μελίσα!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Δύο καλλιτέχνες που θεωρώ ότι μπορούν να φέρουν μια ακόμη καλύτερη θέση για την χώρα μας είναι ο Κούρτης και η mantzoukis θεωρώ ότι έχουν εκείνα τα στοιχεία για να ξεχωρίσουν στην σκηνή της eurovision θεωρώ ότι θα είναι στους τελικούς επικρατέστερους για την εκπροσώπηση μας.

    Απάντηση
  3. Bill
    Bill says:

    Κατ εμέ η Melissa είναι η ιδανική επιλογή για φέτος. Από το καλοκαίρι που την προτείνατε το κατάλαβα αυτό. Φωνάρα έχει, εμφάνιση και κίνηση και αυτά τα διαθέτει και αν ισχύει ότι το πολύ δυνατό dance pop τραγούδι είναι δικό της, νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Φέτος πρέπει να πάμε ακόμα πιο δυνατά αλλά με κάτι ανεβαστικο για να μας ψηφίσει και το κοινό. Ελπίζω το προαίσθημα που έχω να βγει αληθινό όπως πέρσι με την Αμάντα.
    Και ας μην επηρεαστεί η ΕΡΤ από σχόλια όπως πάλι με ομογενή και ξένους. #teamelissa

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *