Αυστρία: Με εσωτερική επιλογή στην Eurovision 2023!

Τo ORF, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση εκπροσώπου για την Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. Για άλλη μια χρονιά, η Αυστρία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της με εσωτερική επιλογή, όπως έχει συνηθίει τα τελευταία χρόνια.

Το προηγούμενo Σαββατοκύριακο, το ORF προσκάλεσε 15 καλλιτέχνες ο οποίοι βρέθηκαν μέσω εσωτερικού live casting, είτε μέσω των δύο παραγωγών Eberhard Forcher και Lukas Hillebrand. Τα μαγνητοσκοπιμένα βίντεο θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή του καναλιού της Αυστρίας και μερικούς διεθνείς ειδικούς του Διαγωνισμού (περίπου 25 άτομα) αλλά και από fan club της Eurovision σε αρκετές χώρες.

Από τους μέχρι τώρα επιλεγμένους, η διευθύντρια προγράμματος του ORF Stefanie Groiss-Horowitz και ο υπεύθυνος του προγράμματος ψυχαγωγίας Alexander Hofer, θα διαλέξουν ποιός θα κρατάει την σημαία της Αυστρίας στο Λίβερπουλ τον επόμενο Μάιο. Μετά από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς, η χώρα φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στον Τελικό.

Οι περσινοί εκπρόσωποι της Αυστρίας ήταν ο LUM!X και η Pia Maria με το τραγούδι “Halo” που παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των fan για το τραγούδι τoυς, τελικά δεν κατάφεραν να βρεθούν στον Μεγάλο Τελικό, κατακτώντας την 15η θέση στον πρώτο ημιτελικό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: kleinezeitung.at

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *