Γερμανία: Στις 9 Νοεμβρίου ανακοινώνονται τα σχέδιά της για τη Eurovision 2023!

Οι λεπτομέρειες που αφορούν τα σχέδια της Γερμανίας για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γερμανίας NDR, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, αποκάλυψε ότι πραγματοποίησε συνέδριο με τη Γερμανική αποστολή και τους εκπροσώπους από αρκετά fan clubs του διαγωνισμού, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα επιλεγεί ο ερμηνευτής και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι λεπτομέρειες αυτής της συνεδρίασης θα δημοσιευθούν την ερχόμενη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision.de (@eurovision_de)

Μέχρι στιγμής η Γερμανία δεν έχει αποκαλύψει πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα επιλεχθεί ο επόμενος εκπρόσωπός της. Για το 2022, το δημόσιο κανάλι αποφάσισε να επαναφέρει μια τηλεοπτική έκδοση της εθνικής επιλογής, ενώ το 2020 και το 2021 ακολούθησε τη μέθοδο της εσωτερικής επιλογής.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει μέσω του σχετικού άρθρου μας, πληροφορίες του γερμανικού ESC Kompakt υποστηρίζουν πως η Γερμανία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για τη Eurovision 2023 μέσω εθνικού τελικού.

Στη Eurovision 2022 τη Γερμανία εκπροσώπησε ο Malik Harris με το τραγούδι “Rockstars” και τερμάτισε μόλις στην 25η θέση, δηλαδή στην τελευταία θέση του τελικού.

 

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *