Δανία: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του Melodi Gran Prix 2023!

DR, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο τους παρουσιαστές του Melodi Grand Prix 2023, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2023.

Tην παρουσίαση του τελικού θα αναλάβουν φέτος ο stand-up comedian Heino Hansen και η παρουσιάστρια της DR, Tina Müller. Η Tina Müller έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τις δύο τελευταίες εκδοχές του Melodi Gran Prix.

O Heino Hansen δήλωσε:

«Πραγματικά ανυπομονώ για το Melodi Grand Prix. Και αφού θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μου το Næstved, είναι ένας ακόμα λόγος που το κάνει ακόμα καλύτερο»

Ο Heino Hansen  θα αντικαταστήσει τον Martin Brygmann, που ήταν ο συμπαρουσιαστής της Tina Müller το 2020 και το 2021, όταν ο τελικός είχε γυριστεί στην Κοπενγχάγη.

Υπενθυμίζουμε πως το Melodi Gran Prix θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου με έναν μόνο τελικό και την συμμετοχή οχτώ τραγουδιών.

Οι περσινές νικήτριες του Dansk Melodi Gran Prix και εκπρόσωποι της Δανίας στην Eurovision 2022 ήταν οι REDDI με το τραγούδι “The Show” oι οποίες δεν κατάφεραν να φέρουν την χώρα τους στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονία, τερματίζοντας στην 13η θέση του πρώτου ημιτελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Δανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: bt.dk

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *