Δανία: Δυνατές συμμετοχές για το Dansk Melodi Grand Prix 2023!

Μετά την ανακοίνωση των παρουσιαστών (εδώ)του σόου επιλογής της Δανικής συμμετοχής στην Eurovision για το 2023, ο εκτελεστικός παραγωγός το Dansk Melodi Grand Prix, Erik Struve Hansen, έδωσε μια πρώτη ιδέα για τις υποψηφιότητες.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαλογή των κομματιών που έχουν κατατεθεί για το DMGP 2023 σχολιάζοντας πολύ θετικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει συμμετοχή για τον εθνικό τελικό της Δανίας είναι και η Shaya Hansen όπως η ίδια αποκάλυψε πολύ πρόσφατα και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το σόου που θα αποτελείται μόνο από τον Τελικό θα λάβει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου 2023 στο Næstved.

Το βασίλειο αυτό της Σκανδιναβίας εκπροσωπήθηκε το 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας από το συγκρότημα REDDI και το τραγούδι “The Show” χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγαλό Τελικό αφού περιορίστηκαν στην 13η θέση του Α Ημιτελικού με 55 βαθμούς

https://youtu.be/cVg6MpVR2Pw

Η Δανία για δύο συνεχόμενα έτη δεν έχει βρεθεί στον τελικό της Eurovision. Πιστεύετε πως τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν φέτος στον τελικό της χώρας θα της φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα το 2023 στο Λίβερπουλ; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα σχετικά με τη Δανία και όλες γενικά τις 37 χώρες της Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *