Ελλάδα: Μετατίθενται οι ανακοινώσεις της ΕΡΤ για τις επόμενες ημέρες!

Παρότι τις ημέρες που διανύουμε αναμέναμε τις ανακοινώσεις της ΕΡΤ για την Eurovision 2023, τελικά φαίνεται πως αυτό μετατίθεται για τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν θα έχουμε ανακοινώσεις αυτή την εβδομάδα

Διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την έγκριση του προϋπολογισμού της ΕΡΤ για την νέα χρόνια, έχουν μεταθέσει τις επίσημες ανακοινώσεις για την Eurovision το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το έργο της επιτροπής δεν έχει ολοκληρωθεί και έτσι δεν ήταν δυνατό να υπάρχουν και ανακοινώσεις αυτή την εβδομάδα, αναλογιζόμενοι πως στο ραδιομέγαρο η προσοχή τους στρέφεται στην έγκριση του προϋπολογισμού.

Σας υπενθυμίζουμε πως πέρσι οι αντίστοιχες πρώτες επίσημες ανακοινώσεις έλαβαν χώρα στις 17 Νοεμβρίου, μέσα από την εκπομπή Studio 4 και είχαν επιλεγεί τότε πέντε καλλιτέχνες για την δεύτερη και τελική φάση. Άγνωστος φυσικά παραμένει ο αριθμός που έχει προκρίνει αυτή την φορά η επιτροπή και αν θα ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς διαδικασία.

Τι ακολουθεί στην συνέχεια;

Αν έχουμε επανάληψη της περσινής διαδικασίας, λίγο μετά τις ανακοινώσεις των καλλιτεχνών που έχει επιλέξει η επιτροπή, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους “φιναλίστ”, προκειμένου η διοίκηση και η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ να τους γνωρίσει από κοντά, αλλά και να πληροφορηθεί λεπτομέρειες των προτάσεών τους.

Αυτό βέβαια που μένει να δούμε είναι αν η ΕΡΤ θα επαναλάβει την εσωτερική επιλογή με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε πέρσι ή αν θα έχουμε κάποια αλλαγή στην διαδικασία.

Η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στις 9, 11 και 13 Μαίου στο Λίβερπουλ, αναμένεται πριν το τέλος του έτους, εκτός φυσικά αν υπάρξει κάποια ανατροπή στον τρόπο επιλογής …

Ποιος θα είναι ο διάδοχος της Amanda στην σκηνή του διαγωνισμού; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι να έχει έστω και μικρό λόγο το κοινό…
    Αν η επιλογή είναι δύσκολη και υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια μεταξύ των φιναλίστ το σωστό είναι να φέρει λόγο και το κοινό (ως ένα βαθμό) έτσι ώστε να μην κατηγορηθεί η ΕΡΤ αποκλειστικά σε περίπτωση μιας “αποτυχίας”.
    Αναμένουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο!

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    υην επομενη εβδομαδα λοιπον λογικα;… δεν νομιζω να παιζει ρολο τοσο ο προυπολογισμος της ερτ για την αναβολη … μαλλον ηταν – ειναι αρκετα δυσκολο το εργο της επιτροπης και ακομη δεν ξερουν τι να κανουν και ισως σκεφτονται και να βαλουν το κοινο με καποιο τροπο μετα ; για να δουμε…

    Απάντηση
  3. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Κ. Γιάννη, βάζετε πάντα τώρα τελευταία αυτό το “εκτός φυσικά αν υπάρξει κάποια ανατροπή στον τρόπο επιλογής”. Φαντάζομαι όμως ότι ρεαλιστικά δεν μπορεί να περιμένουμε κάποιον τύπο εθνικού τελικού σωστά;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *