Ελλάδα: Ο Βασίλης Κούρτης μας καλεί να μαντέψουμε τον τίτλο της συμμετοχής του!

Ο Βασίλης Κούρτης μας καλεί μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα να μαντέψουμε τον τίτλο του τραγουδιού, με το οποίο διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

O 28χρονος τενόρος από την Λάρισα, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο των φίλων του διαγωνισμού, όσο και των μίντια, μας καλεί να μαντέψουμε τον τίτλο της συμμετοχής του! Μέσα από τα κοινωνικά του μέσα δικτύωσης ο Βασίλης μας δίνει μάλιστα και μία βοήθεια, αφού αποκαλύπτει λίγα γράμματα από τον τίτλο του τραγουδιού.

Σας υπενθυμίζουμε πως το τραγούδι του Βασίλη Κούρτη είναι μία φεστιβαλική μπαλάντα, που υπογράφουν σε σύνθεση και στίχους οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Sharon Vaughn. Την σκηνοθετική επιμέλεια της συμμετοχής του εφόσον φυσικά είναι αυτός που θα επιλεγεί, θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Βασίλης Κούρτης μετά τις συνεντεύξεις που παραχώρησε στο SKAI και στο GALA θα μιλήσει στην εκπομπή του ALPHA, My Happy Day. Με ενδιαφέρον αναμένουμε και την δική του άποψη για το αν συμφωνεί ή όχι με το φημολογούμενο άνοιγμα των διαδικασιών από την ΕΡΤ.

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε τον τίτλο;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *