Ελλάδα: Προς ανακοινώσεις οδεύει η ΕΡΤ τις επόμενες ημέρες!

Βρισκόμαστε πλέον κοντά στις πρώτες ανακοινώσεις της ΕΡΤ για την Eurovision 2023. Όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι, τις επόμενες ημέρες η ελληνική δημόσια τηλεόραση θα ανακοινώσει τους καλλιτέχνες που προκρίνει στην δεύτερη και τελική φάση επιλογής, για την ανάδειξη του εκπροσώπου και της συμμετοχής μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση για όσους συνεχίζουν

Τις προηγούμενες εβδομάδες τα μέλη της επιτροπής αφού αξιολόγησαν τα 106 τραγούδια που συνολικά υποβλήθηκαν στην ΕΡΤ, κατέληξαν σε έναν μικρό αριθμό, που θεωρούν αρτιότερα. Χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμη ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στο Λίβερπουλ και αν θα ακολουθηθεί η περσινή διαδικασία στην τελική φάση, ίσως και την επόμενη εβδομάδα μάθουμε τα ονόματα αυτών των καλλιτεχνών που παραμένουν στην διαδικασία και συνεχίζουν να διεκδικούν το εισιτήριο για την Eurovision 2023.

Σας υπενθυμίζουμε πως πέρσι οι αντίστοιχες ανακοινώσεις έλαβαν χώρα στις 17 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή Studio 4 και είχαν επιλεγεί πέντε καλλιτέχνες. Άγνωστος φυσικά παραμένει ο αριθμός που έχει προκρίνει αυτή την φορά η επιτροπή.

Τι ακολουθεί στην συνέχεια;

Ακολούθως η διοίκηση της ΕΡΤ και η επιτροπή θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους “φιναλίστ”, προκειμένου να τους γνωρίσει από κοντά, αλλά και να πληροφορηθεί λεπτομέρειες των προτάσεών τους.

Αυτό βέβαια που μένει να δούμε είναι αν η ΕΡΤ θα επαναλάβει την εσωτερική επιλογή με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε πέρσι ή αν θα έχουμε κάποια αλλαγή στην διαδικασία.

Η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στις 9, 11 και 13 Μαίου στο Λίβερπουλ, αναμένεται πριν το τέλος του έτους.

Ποιος θα είναι ο διάδοχος της Amanda στην σκηνή του διαγωνισμού; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    Πέρσι πριν ανακοινωθεί η τελική πεντάδα είχαν συζητήσει οι άνθρωποι της επιτροπής της ΕΡΤ με τους καλλιτέχνες για τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας και έχει αποκλειστεί κάποια εμπλοκή του κοινού μετά από πολλές προσπάθειες και συζήτηση διαφόρων τρόπων και ενδεχομένων επιλογών.(όπως είχατε γράψει με λεπτομέρειες σε άρθρο σας). Όποτε θεωρώ και πιστεύω ότι ήδη έχει γίνει συζήτηση και έχει ψιλό αποφασιστεί η τελική επιλογή που μάλλον θα είναι διαφορετική από την περσινή εσωτερική… Γιάννη κάτι ξέρεις αλλά δεν λες αφήνεις όμως υπονοούμενα… είδωμεν.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συνήθως μας δίνετε κάποιο τυράκι αν το γεγονός είναι προ των πυλών…
    Επομένως εκτιμώ ότι ο τρόπος επιλογής θα διαφέρει λίγο ως πολύ από πέρσι, ειδικά αν υπήρξαν πολλά καλά τραγούδια και δυσκολεύτηκε η επιτροπή…

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Μακάρι να αλλάξει ο τρόπος επιλογής του εκπροσώπου μας και να μπορεί να έχει συμμετοχή και το ελληνικό κοινό στην όλη διαδικασία .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *