Ιταλία: Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των φιναλίστ του Sanremo 2023;

Τρεις μήνες μας χωρίζουν από το 73ο φεστιβάλ του Sanremo, όπου για μία ακόμη χρονιά ο νικητής θα έχει την δυνατότητα να εκπροσωπήσει την χώρα του στον διαγωνισμό της Eurovision εφόσον το επιθυμεί.

Στην περίπτωση που ο νικητής του Sanremo δεν επιθυμεί να αναλάβει το βάρος της εκπροσώπησης, τότε η RAI μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο εκ των φιναλίστ του φεστιβάλ επιθυμεί. 25 καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν για τον Χρυσό Λέοντα, με τους τρεις να προέρχονται από το Sanremo Giovani, που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Τις τελευταίες μέρες τα ιταλικά μέσα δημοσιεύουν λίστες με τα πιθανά ονόματα των καλλιτεχνών που αναμένεται να δούμε στο Sanremo 2023, ενώ σύμφωνα με την Il Messaggero, η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων για το φετινό φεστιβάλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε δύο ξεχωριστές βραδιές και συγκεκριμένα στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση φυσικά θα γίνει από τον Amadeus, ο οποίος αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα για το φεστιβάλ στις 25 Νοεμβρίου, στην εβδομάδα μουσικής του Μιλάνου.


Τέλος, σύμφωνα με την Il Messaggeroit, ο αριθμός των τραγουδιών που έχει συγκεντρωθεί για τη φετινή χρονιά, ξεπερνά κατά πολύ αυτόν του προηγούμενου έτους.

Το Sanremo 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου 2023. Οι κανονισμοί για την ψηφοφορία παραμένουν ως έχουν. Μπορείτε να διαβάσατε αναλυτικά τους κανονισμούς του Sanremo εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *