Ιταλία: Στις 4 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι συμμετέχοντες του Festival di Sanremo 2023!

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Festival di Sanremo, ο γνωστός Amadeus, παρευρέθηκε στην Μουσική Εβδομάδα του Μιλάνου και μίλησε για ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της Ιταλικής μουσικής, που δεν είναι άλλο από το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ!

Συγκεκριμένα είπε πως πρόκειται να ανακοινώσει τους φιναλίστ του Festival di Sanremo 2023, την επόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου μέσω του TG1 στις 14:30 (ώρα Ελλάδος).

Ο ίδιος τονίζει πως για άλλη μια χρονία αυτό που θα μετρήσει περισσότερο στην επιλογή, είναι το τραγούδι και όχι ο καλλιτέχνης καθώς «το τραγούδι είναι αυτό που φέρνει την επιτυχία στον καλλιτέχνη και όχι το ανάποδο».

Υπενθυμίζουμε πως το Festival di Sanremo 2023 θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, και εκτός από τους καλλιτέχνες που θα ανακοινώσει ο Amadeus, οι τρεις πρώτοι βαθμολογικά καλλιτέχνες στην κατάταξη του Sanremo Giovani, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου, θα κερδίσουν από μια θέση ανάμεσα στους Big του Festival di Sanremo το Φεβρουάριο.

Οι περσινοί νικητές του Festival di Sanremo και εκπρόσωποι της Ιταλίας στην Eurovision 2022 ήταν οι Mahmood & Blanco με το τραγούδι “Brividi” oι οποίοι κατάφεραν να φέρουν την χώρα τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονία στο τοπ 10 της βαθμολογίας του Μεγάλου Τελικού, τερματίζοντας στην 6η θέση:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *