Κατερίνα Ντούσκα: Ακούστε το “Better Love” στην εκπομπή Μουσικό Κουτί!

Καλεσμένη στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ “Μουσικό Κουτί” βρέθηκε η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2019, Κατερίνα Ντούσκα, και ερμήνευσε το “Better Love“. Στο πλευρό της εννοείται βρέθηκε και ο συν- δημιουργός του κομματιού και υποψήφιος για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας, Leon of Athens.

Μπορείτε να ακούσετε την ακουστική εκτέλεση του κομματιού παρακάτω:

Το 2019 η Κατερίνα και η ομάδα της μπορεί, αρχικά, να αποτελούσαν ένα από τα φαβορί για μια θέση στα δεκάδα σύμφωνα με τα στοιχήματα, παρ’ όλα αυτά η χώρα κατάφερε να κατακτήσει μόλις την 21η θέση με 74 βαθμούς. Θυμηθείτε την εμφάνιση της στον τελικό του Τελ Αβιβ παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την Κατερίνα Ντούσκα να επιστρέφει στο διαγωνισμό της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    Εντάξει εδώ το λέει υπέροχα…. Πόσο πολύ καλύτερα από αυτό που παρουσίασε στην Eurovision … αλλά οκ δυστηχως το άγχος αυτά κάνει κάποιες φορές…. ( είναι θέμα για πολλους) και έκανε την τραγουδίστρια στην συγκεκριμένη να ακούγεται πολύ awkward

    Απάντηση
  2. dop18
    dop18 says:

    Η καλύτερη συμμετοχή που στείλαμε από το 2014. Αδικήθηκε τρομερά από την παραγωγή του διαγωνισμού. Πιστεύω πως αν πήγαινε σε κάποια καλύτερη διοργάνωση (όπως αυτή του 2016 ή του 2021) θα αναδεικνύονταν περισσότερο. Μακάρι να προσπαθήσει ξανά.

    Απάντηση
      • dop18
        dop18 says:

        Δεν την βρήκα τόσο χαοτική. Η ψυχρη και σκοτεινή σκηνή απλώς δεν βοηθούσε τα πολύχρωμα πλάνα που είχαν στο νου τους, σε συνδυασμό με κακή τηλεσκηνοθεσία. Το βασικό πρόβλημα για εμένα, ήταν το mixing του ήχου, των φωνητικών, όλο λάθος. Εκεί φάνηκε υπερβολικό. Αν πήγαινε το 21 ή το 22 που πλέον υπάρχουν backing vocals και δεν καταστρέφονται τα ραδιοφωνικά τραγούδια, σίγουρα θα είχε άλλη θέση.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *