Κύπρος: Ακούστε το Aphrodite που κατέθεσε η Evangelia για την Eurovision 2022!

Η Evangelia, ήταν μία από τους καλλιτέχνες, που κατέθεσαν συμμετοχή τόσο στην ΕΡΤ, όσο και στο ΡΙΚ για την Eurovision 2022.

Οι προτάσεις της περιλάμβαναν διάφορα τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονους pop ήχους, (ένα εκ των οποίων και το “Ónira”, για εκπροσώπηση της Ελλάδας), στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, δια χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Ωστόσο, η γνωστή ερμηνεύτρια δεν κατάφερε τελικά, να εκπροσωπήσει καμία από τις δύο χώρες, τον περασμένο Μάιο, στο Τορίνο.

Πριν από λίγο, η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, απόσπασμα από ένα, από τα τραγούδια που κατέθεσε στην Κύπρο, για την Eurovision 2022, με τίτλο Aphrodite:

Υπενθυμίζουμε ότι η Evangelia, έχει καταθέσει και φέτος την υποψηφιότητα της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2023.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Evangelia πριν από λίγες μέρες:

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Evangelia; Θα είχε το Aphrodite καλύτερη τύχη από το Έλα; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ο ρυθμος μου θυμίζει λιγο “slo mo”
    Συγκεκριμένα τον στίχο “….watch it slo mo mo mo”
    Τώρα γιατί η ΕΡΤ απέρριψε όλα τα τραγούδια της Ευαγγελίας ένας Θεός ξέρει… (Αν δεν κάνω λάθος είχατε αναφέρει σε live σας ότι ένα από τα υποψήφια της Ευαγγελίας ήρθε 6ο στην πρώτη φάση επιλογής)
    Πάντως ακόμα απορώ πως έδωσαν το πράσινο φως στην Drigo και στη Joanna! Πολύ μέτρια τραγούδια. Αν εξαιρέσουμε το die together που τελικά επελέγη-αντε και τη συμμετοχή του gjn- τα υπόλοιπα της τελικής φάσης ήταν ατυχείς επιλογές σε συνδυασμό με άλλα που απέκλεισε η επιτροπή…
    Ελπίζω φέτος να ψηφίσουν λίγο καλύτερα και να μην ακυρώνουν μουσικά είδη.
    Αν εξαιρέσουμε το τραγούδι του Κόζα τα υπόλοιπα 4 πέρσι ήταν στην ευρύτερη κατηγορία της μπαλάντας…

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Και πάλι 3/5 και δυστυχώς της Lou is ενώ κάτι πήγαινε να κάνει σαν ιδέα, συνέχιζε εν τέλει να κυμαίνεται στην μετριότητα.
        Ευτυχώς μας έσωσε η Αμάντα και φυσικά η ΕΡΤ που την επέλεξε.
        Πάντως και η Ευαγγελία άξιζε μια θέση στην 5αδα. Για να μην μιλήσω για το ότι την απέρριψε και το ρικ για ένα τραγούδι παρεμφερούς στυλ αλλά πιο “παλιακα” δομημένο.

        Απάντηση
  2. Thom.
    Thom. says:

    Πιστεύω ότι αν η Κύπρος πήγαινε με αυτό το τραγούδι αντί της Ανδρομάχης, θα πέρναγε σίγουρα τελικό, και ίσως να έμπαινε και δεκάδα. Θέλω ολόκληρο το τραγούδι Ευαγγελία!!!

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Δε συνηθίζω να σχολιάζω αλλά θα πω τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα. Δεν πιστεύω ότι έχει
    τη δυνατότητα να βγάλει κάτι πέρα από αυτά που έχουμε ακούσει ήδη από την ίδια. Συνεχώς ακούω το ίδιο στυλ τραγουδιού με μία άνευρη φωνή, με το στανιό αισθησιακή και με ένα εύρος που δεν το έχω ακούσει να ξεπερνάει τη μία οκτάβα. Άλλο το να έχεις την προσωπική σου σφραγίδα και άλλο το να κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα. Σίγουρα δεν είναι στα ακούσματα μου αλλά καλή επιτυχία στην κοπέλα με την καριέρα της.

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    Ligo sahlo to vrisko (kai epanalamvani ta idia sineheia) alla sigoura i Evangelia tha ekane kaliteri live erminia apo tin Andromachi kai mpori na pernage to Aphrodite. To Ela ine oreo tragoudi kai arese stin evropi alla to ”skotose” sto live. Akoma kai (par)afono to koino 9th to evgale. Skepsou na ekane kaliteri erminia kai emfanisi.

    Απάντηση
  5. Ben
    Ben says:

    Σαφώς η Ευαγγελία θα τα πήγαινε καλύτερα από την Ανδρομάχη, ωστόσο με μια Σανελ πέρσι που έκανε όλο το στάδιο να γκρεμίζεται και μόνο που ανέπνεε, το τραγούδι της Ευαγγελίας δεν θα πήγαινε μακριά και οι συγκρίσεις θα ήταν αναποφευκτες.

    Απάντηση
  6. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Κρίμα να στέλνει αυτά για την Eurovision και κομμάτια όπως η φωτιά να τα τραγουδάει στα mad.

    Ανάποδα να τα κάνεις Ευαγγελία. 🙂

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *