Κύπρος: Αποκαλύφθηκαν οι δημιουργοί της συμμετοχής του Andrew Lambrou!

Όπως διαβάσατε στο χθεσινό άρθρο μας, στον επίσημο λογαριασμό του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό της Eurovision, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των δύο εκ των δημιουργών της φετινής κυπριακής συμμετοχής, του Σουηδού Jimmy Jansson και του Δανού Thomas Stengaard, αμφότεροι με εμπειρία στον διαγωνισμό της Eurovision και με αρκετές επιτυχίες.

Στη συνέχεια όμως, οι εν λόγω συνθέτες και παραγωγοί αποκάλυψαν σε story τους στο Instagram και τα υπόλοιπα μέλη της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Andrew Lambrou στη σκηνή του Λίβερπουλ. Πρόκειται για τον Σουηδό Jimmy “Joker” Thörnfeldt και τον Δανό-Άγγλο Marcus Winther-John, που είναι επίσης έμπειροι δημιουργοί με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Οι συνθέτες-παραγωγοί της φετινής κυπριακής συμμετοχής έχουν πολυάριθμες συμμετοχές στο Melodifestivalen, αλλά και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Τα τραγούδια της Eurovision που έχουν υπογράψει είναι τα εξής :

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης της κυπριακής συμμετοχής, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη, ο Andrew Lambrou αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα και από εκεί στην Κύπρο. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε διάφορα media τις επόμενες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Ούτε καν το όνομα της χώρας δεν μπορούν να γράψουν σωστά οι συνθέτες…Δύσκολα τα πράγματα και φέτος για τη μαρτυρική μεγαλόνησο…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *